Opwindingsfactor belangrijkste motivatie voor sportweddenschappen in de regio Azië-Pacific – Enquête !

Home » Opwindingsfactor belangrijkste motivatie voor sportweddenschappen in de regio Azië-Pacific – Enquête !

Opwinding en entertainment waren belangrijker factoren dan mogelijke winst voor gokkers in de regio Azië-Pacific als het gaat om sportweddenschappen, zo blijkt uit een recent rapport, waardoor het een van de meest lucratieve markten voor de gokindustrie is.

De informatie werd verstrekt in de TGM International Sports Betting Survey 2022, een onderzoek door data-analysebedrijf TGM, dat een representatieve steekproef van meer dan 28.000 respondenten uit 45 landen ondervroeg over hun perceptie, houding en gedrag ten opzichte van sportweddenschappen.

Bijna een derde van de wereldbevolking gokt op enig moment in zijn leven of doet aan sportweddenschappen.

Dat aantal groeit ook, vooral dankzij de populariteit en toegankelijkheid van online gokdiensten, aldus het rapport.

APAC-reacties omvatten onderdanen van Australië, Indonesië, Japan, Pakistan, de Filipijnen, Zuid-Korea, Thailand en Vietnam.

Uit de gegevens uit het onderzoek blijkt dat APAC-respondenten de respondenten in de rest van de wereld hebben overtroffen in de meeste vragen die betrekking hebben op hun interesse in sportweddenschappen, met uitzondering van Latijns-Amerika, als het gaat om wedden voor vrije tijd.

Latijns-Amerika en Azië-Pacific staan bovenaan de lijst, met respectievelijk 40 procent en 39 procent van de weddenschappen geplaatst door mensen die op zoek zijn naar opwinding en plezier.

Ter vergelijking: de regio Azië-Pacific heeft het hoogste percentage inwoners dat hiervan geniet de sfeer bij kansspelinrichtingen, hebben extra geld te besteden en zijn bereid nieuwe dingen te proberen, waardoor het een van de meest lucratieve markten voor de kansspelindustrie is, aldus het rapport.

Interessant is dat volgens de enquête de respondenten uit de APAC-regio’s de kleinste percentages het eens waren met de vraag of hun voornaamste motivatie om te wedden geld winnen was, waarbij slechts 37 procent dit als hun voornaamste reden om te wedden beschouwde.

Ongeveer 40 procent van de APAC-respondenten verklaarde zelfs dat hun belangrijkste negatieve factor bij sportweddenschappen de mogelijkheid was om geld te verliezen, een waarde die slechts lager is dan de 53 procent die in Noord-Amerika wordt gerapporteerd.

Aan de andere kant vertoonden inwoners uit Afrika met 68 procent het hoogste percentage respondenten die dit als hun voornaamste motivatie beschouwden, gevolgd door de EU met 48 procent en Noord-Amerika met 42 procent, waarbij 27 procent van de respondenten in de regio Azië-Pacific zei dat sportweddenschappen immoreel was/tegen hun overtuigingen in en 19 procent vermeed gokken omdat ze het mogelijk verslavend vonden.

Als het gaat om de frequentie van sportweddenschappen, zei ongeveer 18 procent van de APAC-respondenten dat ze slechts een paar keer per maand gokten, waarbij 17 procent een paar keer per week gokte, nog eens 17 procent een paar keer per jaar en slechts 7 procent zei dat ze gokten. elke dag sporten.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.