MGM Resorts International en ORIX (MGM-Orix) zijn eindelijk geselecteerd als IR-partner door de prefectuur Osaka.

Het voorstel van het bedrijf werd geanalyseerd door een commissie die was ingesteld door de lokale autoriteiten, die besloot dat het bedrijf gekwalificeerd was om het geïntegreerde resort te ontwikkelen.

MGM-Orix heeft voorgesteld om JPY1tn ($9.1bn) te investeren.

De prefectuur Osaka zal naar verwachting haar IR-ontwikkelingsplan in april 2022 indienen bij de nationale regering.

De andere bedrijven die oorspronkelijk betrokken waren bij het aanvraagproces (RFP) van Osaka – Galaxy Entertainment Group, Genting Singapore, Melco Resorts, Sega Sammy Holdings en Shotoku Corp – trokken zich allemaal terug uit het proces.

De beoogde openingsdatum voor de IR is verschoven naar ergens tussen 2028 en 2030.

De regering van Osaka had potentiële kanshebbers gevraagd om de kosten van de verlenging van de metrolijn van Osaka naar de locatie op zich te nemen, maar de autoriteiten waren bang dat als enige bieder MGM- Orix zou opnieuw kunnen onderhandelen over de voorwaarden.

Osaka wilde ook dat zijn operators meer MICE-faciliteiten zouden toevoegen buiten de vereisten van de nationale wetgeving, maar volgens Bill Hornbuckle, MGM-president en CEO, heeft de IR van het bedrijf mogelijk minder MICE-ruimte en minder hotelkamers dan verwacht.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.