Parimatch Tech werkt de komende drie seizoenen samen met Chelsea Football Club.

Het bedrijf dat een algemeen technologiebedrijf is geworden, zal Chelsea’s branding gebruiken voor digitale, sociale en logistieke middelen om wederzijdse merkmogelijkheden’ te creëren.

Roman Syrotian, CEO bij Parimatch Tech, zei: Chelsea’s unieke stijl, vastberadenheid en charisma resoneren perfect met Parimatch’s passie voor sport en ambitie.

Een officiële partner worden van de Europese kampioenen van 2020/21 is een grote sensatie en verantwoordelijkheid.

Gelukkig draait het bij Parimatch om het veroveren van nieuwe hoogten en het ontspannen van emoties, en we zijn zo enthousiast over de komende drie jaar dat deze samenwerking ons gaat brengen.

Omdat onze twee merken gewend zijn om in stijl te winnen en te streven naar succes, zijn we erg ik ben ervan overtuigd dat deze samenwerking geluk, talloze overwinningen en de spanning van het spel zal brengen voor ons bedrijf, de club en op zijn beurt, de miljoenen voetbalfans over de hele wereld.

Guy Laurence, CEO van Chelsea Football Club, zei: Zowel Chelsea als Parimatch streven naar grootsheid.

We zijn gedurfd, klaar om te innoveren en, belangrijker nog, we zijn allebei geboren om te winnen.

Vorig jaar was enorm succesvol voor Parimatch, omdat ze uitbreidden en nieuwe markten openden, terwijl ze verschillende baanbrekende projecten lanceerden.

Chelsea toonde ook zijn uitmuntendheid en werd voor de tweede keer in onze geschiedenis Europees kampioen.

We zijn enthousiast en trots op deze samenwerking en de kansen die het met zich meebrengt.

Chelsea, Tottenham en Liverpool gingen in 2019 allemaal soortgelijke partnerschappen aan met 1xBet, maar schorten de deals vervolgens op na berichten dat 1xBet betrokken was bij het wedden op hanengevechten en het gebruik van topless croupiers.

Het is natuurlijk onwaarschijnlijk dat Parimatch dat ambities heeft om naar de beurs te gaan – zoals besproken door Co-CEO Maksym Liashko op de GI Huddle – dergelijke problemen zal tegenkomen.

Chelsea won vorig seizoen de Champions League en zal deze keer de uitdaging aangaan aan de bovenkant van zowel de Premier League als de Champions League.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.