Peru gaat online licentiekosten verdrievoudigen en zorgt voor opschudding van deze kansspelwet.

Home » Peru gaat online licentiekosten verdrievoudigen en zorgt voor opschudding van deze kansspelwet.

Peru heeft nieuwe regels goedgekeurd die de kosten van nieuwe spellicenties zullen verdrievoudigen tot Sol 2,97 miljoen – € 753.000).

Op 25 mei keurden de Economische Commissie, de Centrale Bank, het ministerie van Financiën, de financiële inlichtingeneenheid en het congres van Peru de nieuwe regels goed die het wettelijk kader voor gokken in het Zuid-Amerikaanse land zullen bepalen.

De gewijzigde wet nr. 31557 stelt een verbruiksbelasting van 12% vast, de Peruaanse vereniging voor sportweddenschappen (APADELA) heeft kritiek geuit op de vorige versie van de wet omdat deze buitenlandse exploitanten effectief vrijstelt van het kansspeltarief door alleen nettowinst te belasten.

Einde van retail-licenties de nieuwe wet maakte ook een einde aan de praktijk van winkelvergunningen, onder de nieuwe regelgeving zal de overheid verkooppunten vragen om een garantie van 24.750 Sol te betalen om kansspeldiensten aan te bieden.

De nieuwe regels bevatten ook nieuwe Know Your Customer (KYC)-vereisten, spelers moeten zich registreren om weddenschappen te plaatsen, in tegenstelling tot de vorige status quo waarbij velen anoniem wedden.

Straffen voor niet-naleving variëren van boetes tot vier jaar gevangenisstraf voor schuldige personen en schorsing of intrekking van de vergunning.

Platforms zullen kansspelen kunnen aanbieden op Peruaanse URL’s (bet.pe /.bet / .com.pe/ .pe). zodra de technische reglementen zijn goedgekeurd, treden de nieuwe regels na 120 dagen in werking.

Tip: www.per.bet is zojuist direct te koop aangeboden – Premium Betting Extensie.

Openbare raadpleging over de kansspelwetgeving in Peru de opschudding van de regelgeving kwam tot stand na een openbare raadpleging, waarin de standpunten van een aantal geïnteresseerde partijen werden gecatalogiseerd over hoe de regulering van de gokindustrie het beste kan worden aangepakt.

Op 19 mei heeft het ministerie van buitenlandse handel en toerisme (Mincetur) de resultaten van de consultatie gepubliceerd.

Het proces – dat liep van 11 november tot 2 december – verzamelde 772 bijdragen van publieke en private belanghebbenden, deze omvatten het ministerie van Justitie en Mensenrechten, de financiële inlichtingeneenheid van het land, exploitanten van igaming en sportweddenschappen, leveranciers en individuen.

Wet nr. 31.557 In augustus 2022 ondertekende de Peruaanse president, Pedro Castillo, de eerste wet – nr. 31.557 – die de gokindustrie van het land reguleerde.

De wet plaatste onder meer de industrie onder toezicht van Mincetur, stelde regels vast voor leveranciers die op de markt actief zijn en gaf aanwijzingen waar geld dat via kansspelbelasting werd ingezameld, naartoe moest worden gestuurd.

Business Tip : WWW. PER.BET – for sale.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.