Amerikaanse MMA-promotie de Professional Fighters League (PFL) heeft BetMGM geselecteerd als de in de VS geautoriseerde gaming-operator van het toernooi.

Als onderdeel van de deals kunnen MMA-fans in het hele land wedden op vechtlijnen op BetMGM, te beginnen met PFL 4 die op 10 juni in primetime wordt uitgezonden op ESPN-netwerken en streamingplatforms.

Daarnaast zal de exploitant ook rechten hebben op PFL-logo’s en -merken, evenals op VIP-evenementen en zal hij BetMGM-gebruikers unieke PFL-gerelateerde promoties aanbieden.

Matt Prevost, Chief Revenue Officer, BetMGM, merkte op: De komende PFL-reeks is fenomenaal en we kijken ernaar uit om fans spannende kansen te bieden om deel te nemen aan de actie met unieke PFL-promoties op BetMGM.

Vechters in de vedergewicht- en lichtgewichtdivisies zullen het laatste zetje van het reguliere seizoen maken om een ​​plek in de PFL Playoffs in juni te verdienen, waarbij BetMGM gebruikers die een weddenschap van $ 25 op PFL 4 plaatsen een gratis weddenschap van $ 10 biedt.

We zijn verheugd om samen te werken met BetMGM om onze premium inzet /betting ervaringen te ontwikkelen voor de miljoenen gepassioneerde sportfans in het hele land, voorafgaand aan PFL 4 op 10 juni, voegde Peter Murray, CEO van PFL, toe.

Onze vechters worden geconfronteerd met win-or-go-home matchups in de resterende reguliere seizoensevenementen en het uitbreiden van ons aanbod aan sportweddenschappen levert een ander spannend onderdeel op voor onze competitie.

De PFL heeft zichzelf gevestigd als het nummer twee gerangschikte MMA-bedrijf wereldwijd en werkt samen met een groot aantal toonaangevende merken, waaronder Anheuser-Busch InBev, GEICO, CarParts.com en Socios, terwijl het zijn wereldwijde expansie voortzet.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.