De PGA Tour heeft zijn langlopende sponsorovereenkomst met het Amerikaanse brouwerijbedrijf Anheuser-Busch verlengd, waardoor de relatie de grens van drie decennia overschrijdt.

Onder de voorwaarden van de meerjarige overeenkomst blijft biermerk Michelob ULTRA tot 2024 de officiële biersponsor van de PGA Tour en PGA Tour Champions.

Bovendien zal O’Doul’s blijven dienen als het officiële alcoholvrije bier van de wedstrijden. Anheuser-Busch zal Michelob ULTRA Organic Seltzer ook toevoegen als de officiële harde seltzer van de PGA Tour – een nieuwe officiële categorie.

Door door de jaren heen samen te werken met de PGA Tour, heeft Michelob ULTRA een ongekende toegang gegeven om golffans, die de belangrijkste consumenten van ons bier zijn, in contact te brengen en een betekenisvolle ervaring te bieden, aldus Ricardo Marques, Vice President van Michelob ULTRA.

Met de PGA Tour weer een nieuw hoofdstuk ingaan is echt spannend, want fans worden weer verwelkomd en we bouwen nog meer ervaringen op voor de komende jaren.

Het partnerschap van Anheuser-Busch met de PGA Tour begon in 1994 en Michelob ULTRA werd in 2002 een officiële sponsor van de Tour, Michelob ULTRA zal een aanzienlijke activatievoetafdruk blijven hebben bij toernooien in het PGA Tour- en PGA Tour Champions-schema, terwijl het biermerk zal blijven adverteren in PGA Tour-uitzendingen en via sociale en digitale kanalen.

We zijn verheugd om onze langdurige relatie met Anheuser-Busch voort te zetten en kijken ernaar uit om in 2024 30 jaar partnerschap te vieren, voegde Brian Oliver, PGA Tour Executive Vice President of Corporate Partnerships toe.

Zoals alle geweldige partnerschappen is onze relatie in de loop der jaren geëvolueerd en we delen in de opwinding dat Michelob ULTRA het snelst groeiende biermerk in de Verenigde Staten is.

De PGA Tour is trots op het leveren van de allerbeste producten voor onze fans, en we kijken uit naar de toevoeging van Michelob ULTRA Organic Seltzer met deze uitbreiding als aanvulling op Michelob ULTRA en O’Doul’s.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.