PGS prijst het begin van een nieuw tijdperk samen met Fanatics partnership

Home » PGS prijst het begin van een nieuw tijdperk samen met Fanatics partnership

Paris Saint-Germain (PSG) heeft zijn samenwerking met het sportwinkelbedrijf Fanatics versterkt om een ​​permanente winkel in de VS te openen, waardoor zijn commerciële aanwezigheid in de Verenigde Staten wordt versterkt.

De nieuwe winkel wordt beheerd door het retailmerk Lids, gedeeltelijk eigendom van Fanatics en wordt gevestigd in de Westfield Century City Mall in Los Angeles.

Noord-Amerika is nu de op een na grootste markt van PSG, waarbij het Ligue 1-team een ​​marktaandeel van 11% in de regio claimt, naast zes PSG Academy-locaties en 14 fanclubs verspreid over het continent.

In het afgelopen jaar is ons bedrijf met 49% gegroeid en vertegenwoordigen internationale markten nu 86%”, zegt Fabien Allegre, directeur Brand Diversification van PSG.

Noord-Amerika is onze op een na grootste markt geworden, met een aandeel van 11%, en onze nieuwste collecties hebben hier veel succes gehad.

Onze populariteit groeit gestaag, aangezien het aantal volgers op sociale media zich in een snel tempo ontwikkelt het aantal kijkers voor onze games records overtreft en de opening van fanclubs en PSG Academy sites blijkt.

Sinds onze deal met Fanatics is zowel de interesse in Paris Saint-Germain als onze omzet toegenomen, we zijn net begonnen aan een nieuw tijdperk van groei en ontwikkeling.

PSG en Fanatics sloten in juli 2020 voor het eerst een tienjarige miljoenenovereenkomst voor e-commerce en licenties.

De uitbreiding maakt deel uit van een bredere strategie van internationale marketing, met plannen om verschillende clubwinkels te openen in belangrijke gebieden.

De LA-winkel zal een reeks officiële clubmerchandise bevatten, inclusief exclusieve ontwerpen geïnspireerd door de stad evenals teamkleding en modecollecties van Nike en Jordanië, Zohar Ravid, General Manager voor de internationale activiteiten van Fanatics voegde toe: Het is de ultieme combinatie van sterke punten.

Met deze winkel kunnen we de aantrekkingskracht van het merk PSG, Jordan en Nike combineren met de realtime productmogelijkheden van Fanatics en onze relatie met Lids, waardoor de beste winkelervaring voor klanten in LA wordt gegarandeerd.

Extra inspanningen om het PSG merk in de VS uit te breiden, zijn onder meer een overeenkomst met Nike’s Jordan Brand om het derde tenue van de club te produceren, dat het team heeft gedragen in zowel binnenlandse Ligue 1- als UEFA Champions League wedstrijden.

Het Jordan-logo zal verschijnen op het thuis-tenue van het team voor het Franse voetbalseizoen van volgend jaar, terwijl er een reeks kleding en trainings-sets van het merk is geproduceerd om de Amerikaanse markt aan te spreken.

PSG heeft eerder deze maand ook een overeenkomst getekend met de Japanse fabrikant Arax, waarin het bedrijf een reeks gezichtsmaskers met clubthema zal ontwerpen en produceren.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.