De Ligue 1-kampioenen willen dat de twee mannen dit seizoen een all-star aanvallend triumviraat voltooien naast Neymar Goal kan bevestigen dat Paris Saint-Germain er vertrouwen in heeft Kylian Mbappé te behouden zodra de ondertekening van Lionel Messi rond is, terwijl Real Madrid in de coulissen blijft wachten op de international van Frankrijk.

Over de toekomst van Mbappé is de afgelopen maanden veel gespeculeerd, waarbij de WK-winnaar nog geen overeenstemming heeft bereikt over een contractverlenging met PSG.

De 22-jarige wordt sterk in verband gebracht met Madrid nadat hij de laatste 12 maanden van zijn huidige contract is ingegaan, maar de aanstaande komst van Messi in Parc des Princes zou kunnen leiden tot een snelle oplossing waardoor hij voor de lange termijn in Parijs blijft.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.