Ligue 1-gigant Paris Saint-Germain (PSG) heeft Autohero benoemd tot de nieuwste premium partner van het topteam.

Het Duitse bedrijf dat in 2019 in Frankrijk werd gelanceerd, zal grootschalige reclamecampagnes voeren in het land en op de belangrijkste Europese markten waarbij gebruik wordt gemaakt van de kleuren van Paris Saint-Germain en zijn spelers.

Digitale middelen zullen ook de kern vormen van de samenwerking, met een boeiende contentstrategie op de sociale media en online platforms van de club.

Het merk Autohero zal ook zichtbaar zijn rond het Parc des Princes-stadion, met het LED-displaysysteem ‘Overlay’ waarmee de boodschap kan worden aangepast aan het land, en een imposante 3D-zichtbaarheidsondersteuning achter het hoekpunt.

Met deze samenwerking willen we het online kopen van auto’s dichter bij mensen brengen die nog geen interactie hebben gehad met ons merk en nieuwsgierigheid opwekken , aldus Alexandru Marin, Vice-President van Autohero’s moederbedrijf Auto1 Group, en Managing Director voor Frankrijk.

Wij geloven dat Paris Saint-Germain, met zijn grote traditie en vertrouwde merk, de best mogelijke deuropener is om dit doel te bereiken, omdat voetbal meer dan welke andere sport dan ook de kracht heeft om een ​​extreem grote en toegewijde gemeenschap te bereiken.

Autohero, dat onlangs een overeenkomst sloot met de Bundesliga-club Hertha Berlin, voegt zich bij de tweede categorie sponsoren van PSG naast Visit Qatar, Ooredoo, QNB, Visit Rwanda, Qatar Airways, Aspetar, Orange, beIN Sports, Nivea Men en EA Sports.

We zijn verheugd Autohero te verwelkomen in de Paris Saint-Germain-familie, voegt Marc Armstrong, Chief Partnerships Officer van Paris Saint-Germain, toe.

Samen delen we dezelfde vraag naar uitmuntendheid en service, en de ambitie om fans innovatieve en leuke ervaringen te bieden.

Ondertussen heeft PSG ook een sponsorovereenkomst getekend met de Chinese fabrikant GeekVape, waarbij de twee partijen zullen samenwerken aan campagnes, tv-commercials en co-branded producten in geautoriseerde landen.

Volgens een gezamenlijke verklaring markeert het partnerschap de eerste keer in de geschiedenis dat een voetbalgigant samenwerkt met een vape-merk.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.