Paris Saint-Germain (PSG) heeft een sponsorovereenkomst getekend met de Latijns-Amerikaanse gok- en kansspeloperator Playbetr, met een focus op branding in de regio.

Volgens de voorwaarden van de driejarige overeenkomst – getekend op dezelfde dag dat Lionel Messi bij de club kwam – zal Playbetr de betrokkenheid van fans vergroten door een reeks clubervaringen aan te bieden aan zijn klanten, klanten en medewerkers.

Daarnaast omvat het contract ook de levering van gesigneerde shirts en memorabilia, privé-evenementen in het Parc des Princes, VIP-stoelen bij thuiswedstrijden en meet & greet-sessies van clubs.

Het kansspelbedrijf voor cryptocurrency – dat zowel B2C- als B2B-producten levert – zal ook profiteren van op Latijns-Amerika gerichte branding in het Parc des Princes-stadion van PSG via digitale overlay-technologie.

Het digitale systeem geo-lokaliseert advertenties die worden weergegeven op led-schermen rond de omtrek van het veld, en stemt marketingberichten af ​​op specifieke uitzendingen.

We zijn verheugd om Playbetr te verwelkomen in de Paris Saint-Germain-familie, als de allereerste officiële Latijns-Amerikaanse gokpartner van de club, zegt Marc Armstrong, Chief Partnerships Officer van PSG.

We zijn van mening dat Playbetr een ideale partner voor de club zal zijn, en samen zullen we in staat zijn om onze snelgroeiende fanbase in Latijns-Amerika te bereiken en verder aan te spreken.

De unieke aantrekkingskracht van Paris Saint-Germain en zijn spelers in de regio maakt de club het perfecte platform voor Playbetr om hun merk te ontwikkelen.

Bovendien krijgt Playbetr toegang tot de digitale platforms van PSG om speciale aanbiedingen te promoten, ook op wedstrijddagen en kan het zijn klanten betere kansen bieden op wedstrijden waarbij het team betrokken is, terwijl het ook met de club samenwerkt aan speciale promoties.

De overeenkomst breidt de voortdurende betrokkenheid van PSG met de gok- en goksector uit, waarbij de club eerder een op Rusland en CIS gericht partnerschap met Fonbet heeft ondertekend, terwijl het PSG.

LGD esports-team van het team is verbonden met Betway.

We zijn trots om onze samenwerking met de meest elite en opwindende voetbalclub ter wereld aan te kondigen, voegde Marvin Jones, Playbetr Chief Marketing Officer, toe.

In het voetbal, net als bij wedden, zijn prestaties primordiaal.

Paris Saint-Germain heeft een solide reputatie van uitmuntendheid opgebouwd, zowel op als buiten het veld, en we kijken ernaar uit om de invloed van het merk nog verder over de hele wereld uit te breiden.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.