Racing Club werft Betsson aan als nieuwe shirtsponsor voor seizoen 2023-24

Home » Racing Club werft Betsson aan als nieuwe shirtsponsor voor seizoen 2023-24

Het Argentijnse voetbalteam Racing Club heeft aangekondigd dat zijn uitstekende management een deal heeft gesloten met Betsson, de exploitant van sportweddenschappen, om op de tenues van de club te verschijnen voor het seizoen 2023-24.

De merknaam van Betsson zal komend seizoen verschijnen op de bovenrug van zowel het heren als het damesteam voor alle lokale en internationale wedstrijden.

Het debuut van de nieuwe truien met het Betsson-logo zal plaatsvinden tijdens Racing’s volgende Argentijnse competitiewedstrijd tegen Vélez op 19 mei nogmaals bevestigen we de relevantie van Racing Club als merk, zegt Víctor Blanco, voorzitter van Racing Club.

Het vervult ons met trots dat een prestigieus bedrijf als Betsson ons heeft uitgekozen als platform om hun merkpromotie verder te verbeteren, Racing Club zorgt voor een groot bereik en zichtbaarheid voor enkele van de meest invloedrijke merken in Latijns-Amerika.

Bovendien is het voor ons van strategisch belang om de eerste voetbalclub in Argentinië te zijn die een sponsoring van Betsson binnenhaalt.

Roby Martínez Álvarez, lid van de raad van bestuur en hoofd marketing bij Racing Club, sprak met SBC Noticias over de nieuw ondertekende sponsorovereenkomst en was optimistisch over de samenwerking, die volgens hem een compliment vormt voor het uitstekende management en professionele werk van leiders van de club, atleten en werknemers en dat internationale bedrijven geïnteresseerd blijven in een sterk merk als Racing Club.

De Argentijnse club verwacht ook dat zijn strategische alliantie met Betsson zijn merkaanwezigheid en klantenbestand in de LatAm-regio verder zal versterken, die in het laatste kwartaalrapport al een omzetstijging van 23% op jaarbasis heeft gezien.

De CEO van Betsson Group, Jesper Svensson, beschreef de samenwerking als een opwindende kans om het merk van de groep in Argentinië verder te positioneren als een van de belangrijkste spelers op de markt.

Hij voegde eraan toe: We zijn verheugd om deze reis te beginnen met een van de meest populaire teams in Argentinië.

De geschiedenis van de club, de trouwe schare fans en het enorme potentieel van de ploeg maakten van hen het perfecte team om ons te steunen.

Tip -for sale : WWW.ARG.BET

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.