Raheem Sterling sluit een overeenkomst met New Balance

Home » Raheem Sterling sluit een overeenkomst met New Balance

De Engelse international Raheem Sterling is een samenwerking aangegaan met het Amerikaanse sport- en schoenenmerk New Balance.

De overeenkomst van de Manchester City-ster kwam vorig jaar tot een einde met Nike en Sterling heeft sindsdien gesprekken gevoerd met verschillende fabrikanten, waaronder Puma, Adidas en Under Armour, voordat hij genoegen nam met New Balance.

Hoewel de financiële voorwaarden van de deal niet zijn bekendgemaakt is Sterling’s voorgestelde deal van £ 100 miljoen met Puma afgelopen zomer mislukt te midden van de pandemie.

De aanvaller die de nieuwe deal markeerde in een promotionele lanceringsvideo waarin hij de fans aanspoorde: Je kunt stoppen met raden nu.

Andrew McGarty, Head of Global Football Sports Marketing bij New Balance zei: Raheem Sterling wordt over de hele wereld erkend als leider zowel op als buiten het veld.

Als speler heeft hij het allemaal; intelligentie, tempo, vaardigheid en vastberadenheid.

Als persoon heeft hij nog meer, hij heeft zijn ambitie getoond door te tekenen bij New Balance een merk met wie hij veel waarden en overtuigingen deelt.

Volgens de voorwaarden van het contract zal de 26-jarige de op maat gemaakte New Balance Furon v6 + -schoenen op het veld dragen met een speciaal paar witte en gouden schoenen die bij de aankondiging worden onthuld.

Bovendien zal Sterling ook met het bedrijf samenwerken op het gebied van prestatie- en lifestyleproducten zoals speciale en kenmerkende items.

Toen ik opgroeide droomde ik alleen maar van voetballen voegde Sterling eraan tegen een balletje trappen in Brent met mijn vrienden tot mijn eerste Champions League finale op 29 mei en mijn land vertegenwoordigen op de Europese kampioenschappen van deze zomer in mijn geboorteplaats.

Er is zoveel meer dat ik wil bereiken zowel op als buiten het veld en deze samenwerking zal me het platform bieden om dat te doen.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.