De Spaanse voetbalclub Real Betis heeft een driejarige sponsorovereenkomst getekend met telecombedrijf Finetwork.

De overeenkomst volgt op de ontbinding van de eerdere overeenkomst van het La Liga-team met gokoperator Betway, die afgebouwd werd als gevolg van het verbod van de Spaanse regering op sportsponsoringovereenkomsten met gokbedrijven.

Het inmiddels ter ziele gegane partnerschap van Betis met Betway werd ondertekend in augustus 2020, met aanvankelijke voorwaarden die de deal een tweejarig contract maakten dat de officiële sponsoring van de voorkant van het shirt omvat en de exploitant advertentieruimte rond het Benito Villamarin-stadion toekent.

Het in Sevilla gevestigde Betis is niet de enige La Liga-club die getroffen is door het verbod, met zeven andere teams in de Spaanse topklasse die als gevolg van de nieuwe wetgeving belangrijke partnerschappen met gokoperators moesten annuleren.

Het nieuwe contract met Finetwork beslaat een periode van drie jaar met een optie tot verlenging van twee jaar, en is een uitbreiding van de eerdere samenwerking van de telco met clubcaptain Joaquin.

Deze recente overeenkomst waarbij we de hoofdsponsor van Real Betis Balompié werden, vertegenwoordigt een nieuwe toewijding aan de nationale sport en in dit geval aan een club die waarden vertegenwoordigt die vergelijkbaar zijn met die van Finetwork, zei Manuel Hernandez, de Chief Executive van het bedrijf.

Het is een trots om Real Betis op dit pad te kunnen begeleiden en we hopen dat we, met onze steun en met die unieke en speciale magie die deze club altijd kenmerkt, hoop, waarden en triomfen kunnen geven aan alle fans van deze sport.

Finetwork heeft ook marketingcampagnes gevoerd met opmerkelijke Spaanse atleten, waaronder coureur Fernando Alonso, motorcoureur Pedro Acosta en karate gouden medaillewinnaar Sandra Sanchez van de Olympische Spelen van Tokyo 2020.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.