Real Madrid versterkt samenwerking met Codere in Latijns-Amerika

Home » Real Madrid versterkt samenwerking met Codere in Latijns-Amerika

Real Madrid FC heeft zijn samenwerking met Codere voor een periode van vijf seizoenen verlengd, waardoor de langstlopende sponsoring van de Spaanse gokgroep behouden blijft.

De gaming-groep zal fungeren als de regionale gokpartner van Real Madrid voor Latijns-Amerika, met 20 landen in de regio, waaronder Mexico, Puerto Rico, de Dominicaanse Republiek en heel Midden- en Zuid-Amerika.

De CEO van Codere Group, Vicente Di Loreto, verklaarde: We zijn verheugd over deze hernieuwde alliantie met Real Madrid, met wie we dezelfde waarden en ambitie delen om de beste te zijn in wat we doen, en kijken ernaar uit om te profiteren van het gerenommeerde Real Madrid merk.

Sinds 2016 is Codere de officiële gokpartner van het topteam, waarbij ze voornamelijk het merk en de spelers van de Spaanse Giant gebruikt om het merk Codere Apuestas sportsbook in Spanje en Europa te promoten.

Deze zomer heeft de Spaanse regering echter de regels van het Koninklijk Besluit inzake reclame gehandhaafd, een federaal mandaat dat voetbalclubs verbiedt enige vorm van reclame voor kansspelen te promoten.

Moshe Edree, Managing Director van Codere Online, voegde toe: De verlenging van deze strategische overeenkomst met Real Madrid zal een sleutelrol spelen bij de implementatie van ons ambitieuze uitbreidingsproject in Latijns-Amerika.

Bovendien omvat de vernieuwing de LatAm-kernmarkten van Codere Online in Colombia, Mexico, Panama en Buenos Aires, naast potentiële markten in Brazilië, Chili, Peru, Puerto Rico en Uruguay.

Het stelt ons niet alleen in staat om onze aanwezigheid op het gebied van online sportweddenschappen te versterken in de markten waar we vandaag actief zijn, maar stelt ons ook in staat om het merk Real Madrid te gebruiken in andere snelgroeiende Latijns-Amerikaanse markten zoals Brazilië, Chili of Peru, wanneer en als ze gereguleerd worden, voegde Edree eraan toe.

In de afgelopen maanden heeft het LaLiga-team een ​​samenwerking aangekondigd met streamingdienst Cinedigm om Real Madrid’s interne streamingplatform, Real Madrid TV, beschikbaar te maken in Noord-Amerika.

Als onderdeel van de overeenkomst werd de dienst in de VS en Canada toegankelijk gemaakt voor lineaire en AVOD-platforms op aangesloten tv’s, digitale settopboxen, apparaten voor mediastreaming en internet.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.