Red Bull Racing Esports heeft de Britse gamingcomputerspecialist Fierce PC gecontracteerd als officiële pc-partner

Home » Red Bull Racing Esports heeft de Britse gamingcomputerspecialist Fierce PC gecontracteerd als officiële pc-partner

Fierce PC is opgericht en gerund door serieuze gamers, zal zijn expertise inbrengen in de constructie van op maat gemaakte spelcomputers, VR-platforms en werkstations om Red Bull Racing Esports te voorzien van aangepaste krachtige systemen waarmee de coureurs van het team de best mogelijke prestaties kunnen leveren bij de hoogste niveaus van simracen.

Elk systeem zal worden geoptimaliseerd voor concurrentie door het gebruik van de beste beschikbare hardware waaronder kaarten uit de NVIDIA 30-serie, Intel-processors, ASUS-moederborden en Corsair-componenten.

Motorsport heeft alles te maken met het nastreven van technische perfectie en de optimalisatie van de beschikbare uitrusting. Het is niet anders in Esports en de krachtige systemen van Fierce PC zorgen ervoor dat het team in staat is om op topniveau te presteren ongeacht het evenement.

De computers van Fierce PC zijn gebouwd met behulp van ultramoderne componenten en zijn op maat gemaakt om de meest veeleisende toepassingen aan te kunnen en zullen de stuurprogramma’s van het team en sim stuurprogramma’s over de hele wereld kracht, prestaties en betrouwbaarheid bieden wanneer het er het meest toe doet – in de heetst van de strijd, aldus Oliver Hughes, Chief Marketing Officer van Red Bull Racing Honda.

Ikzelf en de rest van het team van Fierce PC zijn verheugd dat we deze samenwerking met Red Bull Racing Esports hebben verworven.

Uit de eerste gesprekken die zij samen hadden werd duidelijk dat onze merken perfect op elkaar afgestemd waren.

Daarom was het duidelijk dat we door moesten gaan met het ondersteunen van het Red Bull Racing Esports-team als hun officiële pc-partner.

Door deze samenwerking zullen we het Red Bull Racing Esports-team ondersteunen door alle krachtige hardware te leveren die hun coureurs nodig hebben om optimaal te presteren tijdens wedstrijden.

De systemen die we speciaal voor het team hebben geconfigureerd, bevatten de nieuwste en beste hardware van toonaangevende merken zoals Intel, NVIDIA, ASUS, Corsair en Seagate, aldus Bradley Haworth, Marketing Manager bij Fierce PC.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.