Samenwerken met het innovatieve personal finance-, bitcoin- en investeringsplatform.

Red Bull Racing Honda is verheugd een nieuw partnerschap aan te kondigen met innovatieve personal finance, bitcoin en investeringsplatform Cash App als de officiële Financial Education Partner van het team.

Het partnerschap, dat branding op de RB16B’s van Max Verstappen en Sergio Perez van de Grand Prix van Monaco dit weekend omvat, is bedoeld om de groeiende schare fans van de Formule 1 meer toegang te geven tot financiële tools waaronder eenvoudige peer-to-peer geldtransacties.

De Cash App is consequent de nummer één financiële app in de App Store en weerspiegelt de belangrijkste kenmerken van de Formule 1: snelheid, veiligheid en de beste technologie in zijn klasse.

De Cash-app is beschikbaar voor gebruikers in zowel de VS als het VK en is de gemakkelijkste manier om geld te verzenden, uit te geven, te sparen en te investeren.

Met de gratis app kunnen klanten direct geld naar vrienden en familie sturen en ontvangen, terwijl ze ook dienen als een naadloze manier om aandelen en bitcoin te kopen.

Met de toenemende wereldwijde aanwezigheid van Formula One en aantrekkingskracht op nieuwe fans, wil Cash App ook huidige en toekomstige consumenten informeren over de beste manier om persoonlijke financiën te beheren en te investeren in iemands toekomst.

Red Bull Racing Honda Team Principal en CEO, Christian Horner zei: Sinds de oprichting is Red Bull Racing een disruptor geweest, door de status quo in de Formule 1 uit te dagen en technologische grenzen te verleggen om de snelst mogelijke F1-auto te bouwen.

Cash App brengt een soortgelijk ethos en drive naar de wereld van persoonlijke financiën, door gebruik te maken van technologie om snelle, veilige geldoverdrachten mogelijk te maken, om Bitcoin te kopen en te verzenden en om te investeren in aandelen.

Maar wat meer is, Cash App erkent het belang van financiële educatie voor zijn klanten – iets dat de Formule 1 nog beter zal gaan begrijpen onder de nieuwe financiële regelgeving – en we zijn daarom verheugd Cash App te verwelkomen als de nieuwste partner van het team.

Catherine Ferdon, Head of Marketing & Brand bij Cash App voegde toe: We zijn al heel lang fans van racen bij Cash App en met de recente aankondiging dat de Miami Grand Prix wordt toegevoegd aan de racekalender van 2022, is het duidelijk dat de VS is een prioriteit voor de Formule 1.

Als toonaangevende financiële app in de VS zijn we verheugd om onze Cash App-klanten in de Red Bull Racing Honda-familie te kunnen opnemen.

Bron: Red Bull 22.05.2021

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.