Robert Lewandowski – Magisch

Home » Robert Lewandowski – Magisch

Afgelopen weekend wist Robert Lewandowski het doelrecord van de Bundesliga te vestigen.

Eigenlijk was het allemaal onvoorstelbaar dat een speler ooit de 40 doelpunten van FC Bayern legende Gerd Müller zou halen.

Maar Robert deed het zaterdag in Freiburg en kon in de thuiswedstrijd tegen FC Augsburg in vijf dagen een nieuw record vestigen. Ongelofelijk! Super goed!

Gerd Müller heeft ongelooflijke bijdragen geleverd aan FC Bayern München met zijn 365 Bundesliga spelers maakte hij de weg vrij voor de club om een ​​van de beste clubs in Europa te worden.

Naast alle kwaliteit van het voetbal is Robert op en in de eerste plaats verenigd door de hebzucht om steeds meer goals te scoren, ongeacht de score.

Je kunt maar zoveel goals scoren met deze wil om te winnen, altijd deze mentaliteit pushen en nooit achterover leunen.

Op deze manier dus nogmaals hartelijke felicitaties en Chapeau aan Robert Lewandowski en de “bommenwerper van de natie” Gerd Müller.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.