Robin Frijns – E topper op Monaco ?

Home » Robin Frijns – E topper op Monaco ?

De Formule E keert deze zaterdag terug op het circuit van Monte Carlo – Monaco en racet verder op het iconische circuit dan ooit tevoren.

Welke coureur schrijft zijn naam in de geschiedenis?

Autosport is altijd het belangrijkste laboratorium voor technologische innovaties geweest.

Wie herinnert zich de vroege jaren 90 niet, toen Willians verscheen met de actieve vering en vervolgens de paddel- schakkeling ?

Om nog maar te zwijgen van de vooruitgang in kleinere en krachtigere motoren, de DRS en de hybride auto de laatste tijd.

Dus hoe kun je niet verliefd worden op de Formule E en dromen van alles wat het kan brengen voor toekomstige elektrische auto’s?

We kijken er ook naar uit dat de FIA de Formule-categorie voor zelfrijdende auto’s lanceert, heb je er ooit aan gedacht dat Apple, Google, Amazon en Microsoft concurreren op de beste circuits?

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.