Ronaldo Nazário voegt zich bij Rivaldo als de nieuwste merkambassadeur van Betfair

Home » Ronaldo Nazário voegt zich bij Rivaldo als de nieuwste merkambassadeur van Betfair

Betfair International, onderdeel van Flutter Entertainment, heeft de Braziliaanse nationale voetballer Ronaldo Nazário benoemd tot de nieuwste merkambassadeur van het bedrijf.

De drievoudig FIFA Wereldspeler van het Jaar en tweevoudig Wereldbekerwinnaar sluit zich op 30 juni aan bij Betfair – die deelt de datum van de 20e verjaardag van de vijfde Wereldbekeroverwinning van Brazilië in Japan in 2002.

Kimberley Daly, Managing Director van Betfair International, voegde toe: We zijn erg verheugd dat de legendarische Ronaldo zich bij onze stal van ambassadeurs voegt en de krachten bundelt met zijn wereldbeker-winnende landgenoot Rivaldo.

Met zulke hoogwaardige ambassadeurs komt Betfair dichter bij Braziliaanse sportfans en gokkers en we willen graag de meest premium ervaringen bieden die een gokbedrijf kan bieden.

Betfair heeft op haar sociale platforms een video gedeeld waarin de belangrijkste prestaties van Ronaldo’s carrière worden belicht.

De voormalige spits voegt zich ook bij voormalig teamgenoot Rivaldo in het ambassadeursteam van het merk Betfair International is de officiële sponsor van Conmebol Libertadores en Sudamericana, de op een na meest prestigieuze clubcompetitie in het Zuid-Amerikaanse voetbal, naast de naamrechten van de Campeonato Carioca in het seizoen 2022.

Het is een eer om deel uit te maken van het Betfair-team van ambassadeurs, ik zal opnieuw hetzelfde shirt dragen als Rivaldo, iets wat we 20 jaar geleden deden en waar we tot op de dag van vandaag erg trots op zijn, aldus Nazário over zijn nieuwe rol.

Ik twijfel er niet aan dat deze samenwerking met Betfair veel geweldige ervaringen zal opleveren voor voetbalfans, in een jaar van het WK kunnen fans veel nieuws verwachten van Betfair en Ronaldo samen, elk resultaat is mogelijk.

Het merk heeft ook een sponsorovereenkomst met Palmeiras en hoofdsponsoring van zijn damesvoetbalteam voor de komende twee jaar, inclusief officiële en exclusieve digitale inhoud op de platforms van de club.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.