RSI verklaart steun voor AGA’s nieuwe initiatief voor verantwoord gokken

Home » RSI verklaart steun voor AGA’s nieuwe initiatief voor verantwoord gokken

Rush Street Interactive (RSI) is de nieuwste operator die zijn steun aankondigt voor het nieuwe Have A Game Plan van de American Gaming Association (AGA).

Bet Responsibly-campagne. Super Group zet Amerikaanse expansie voort het initiatief, gelanceerd als onderdeel van de Responsible Gaming Education Week (RGEW) van de AGA, richt zich op het onderwijzen van sportfans in de VS over de kernprincipes van verantwoorde sportweddenschappen, inclusief het instellen van budgetten en alleen gokken met gereguleerde operators.

Als onderdeel van de campagne voor de openbare dienst zal RSI de inhoud van Have A Game Plan integreren in haar consumentenmarketing training van werknemers en algemene strategie voor verantwoord gokken.

Verantwoord gamen vormt de kern van ons bedrijf en deelname aan AGA’s Have A Game Plan-campagne is een belangrijke uitbreiding van deze inspanningen, aldus Tammi Barlow, de nieuw aangestelde RSI-directeur van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Het is van cruciaal belang dat onze industrie prioriteit geeft aan de bescherming van degenen die kwetsbaar zijn voor gokproblemen en anderen die door hun gedrag worden beïnvloed.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.