Multinationaal technologiebedrijf Samsung heeft een sponsorovereenkomst getekend met Guild Esports.

Als officiële displaypartner van de Britse esports-organisatie – gedeeltelijk eigendom van voormalig voetbalster David Beckham – zal Samsung zijn Odyssey-reeks monitoren en displays leveren voor Guild Esports’s Academy.

Daarnaast zal de fabrikant ook monitoren leveren aan de pro-spelers, makers en medewerkers van de organisatie, wat de eerste keer is dat Samsung samenwerkt met een esports-organisatie in het VK.

Deze samenwerking toont onze voortdurende toewijding aan gamers en de bredere industrie en zal fans ervaringen bieden die verder gaan dan de norm”, aldus Damon Crowhurst, Display Head bij Samsung Electronics UK.

Historisch gezien hebben we een langdurige erfenis in esports, en we zien Guild als de perfecte partner om dit voort te zetten in het VK en Ierland.

We zijn verheugd om deel uit te maken van de Guild-familie en kijken ernaar uit om voort te bouwen op dit momentum en waarde te leveren aan het gamingpubliek.

Bovendien zullen de twee partijen als onderdeel van de deal samenwerken aan een reeks activeringen, zoals ‘VIP-ervaringen’ voor fans, terwijl LCD-schermen en LED-signage zullen worden geïmplementeerd in het toekomstige hoofdkantoor van Guild in Londen.

Kal Hourd, Chief Executive van Guild Esports, voegde toe: We zijn verheugd om samen te werken met een merk dat zo prestigieus is als Samsung, waarmee we een verdere toewijding aan ons publiek aantonen door ons af te stemmen op de beste merken in onze partnerfamilie.

Guild is de snelst groeiende esports-organisatie in Europa geworden en deze samenwerking benadrukt de kwaliteit van de merken die Guild kan aantrekken, en onze pijplijn van potentiële nieuwe sponsorovereenkomsten blijft sterk.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.