De competitie die zal worden gekroond tot de voetballende koningen van de gok- en gamingwereld keert terug wanneer het Stamford Bridge-stadion van Chelsea FC op 1 juni het vierde SBC-kampioenschap organiseert.

In het ultieme 6-a-side-toernooi zullen 16 teams deelnemen aan een zware, maar vriendelijke wedstrijd tegen rivalen uit de industrie in een poging de felbegeerde trofee in de wacht te slepen.

Het is momenteel in handen van Catena Media Royale, die de 2019 SBC Championship Cup ontving van de voormalige Spaanse middenvelder Gaizka Mendieta na de overwinning op Trustly Avengers in een pulserende finale.

Mendieta nam ook deel aan dat toernooi en de legende van Valencia verklaarde: Het was briljant, de jongens nemen het serieus en er is talent, ik ben blij dat mijn team de halve finale heeft gehaald.

Het SBC-kampioenschap, dat wordt gesponsord door bet365 Partners, BetConstruct, Catena Media, Inpay en Nuvei, draait echter niet alleen om winnen.

Het evenement is ook een zeldzame kans om de droom van een voetbalfan waar te maken door te spelen en hopelijk te scoren in een Premier League-stadion.

De opwinding van het rennen op een terrein dat het thuisstadion is geweest van grootheden als Jimmy Greaves, Marcel Desailly, Frank Lampard, Didier Drogba en Gianfranco Zola, zal zeker een onvergetelijke ervaring zijn voor elke speler in het toernooi.

In 2021 biedt het SBC-kampioenschap ook een geweldige kans voor mensen om weer te socializen met collega’s van operators, leveranciers, gelieerde ondernemingen en de industriële media.

Na meer dan een jaar van Zoom oproepen te hebben rondgekomen, biedt de dag volop kansen voor zowel spelers als degenen die vanaf de tribune toekijken om bekende gezichten in te halen en eindelijk contacten persoonlijk te ontmoeten.

Als de games voorbij zijn en de trofee is uitgereikt, is er een netwerkfeest voor de spelers en hun gasten, waar ze de exploits op het veld kunnen herbeleven en misschien zelfs over zaken kunnen praten.

Voor meer informatie over The SBC Championship 2021 of neemt U contact op met sales@sbcgaming.com voor details over de weinige resterende sponsormogelijkheden.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.