Fantasy Sports Interactive is verheugd de voltooiing van de integratie van hun diensten aan de klanten van Scientific Games via het OpenArena ™ platform aan te kondigen.

Na de eerdere aankondiging van het partnerschap door FSI en Scientific Games in mei 2020, hebben we nu onze gepatenteerde software geïntegreerd in de OpenArena ™ de markt voor sportcontent van Scientific Games waardoor exploitanten van digitale sportsbooks toegang hebben tot FSI’s exclusieve Performance Odds Feed en producten via een enkele integratie.

OpenArena, beschikbaar als onderdeel van het OpenSports ™ portfolio van technologie, inhoud en services voor sportweddenschappen is de enige ONE-STOP-marktplaats die de nieuwe spelers klare sport ervaringen van operators mogelijk maakt.

FSI introduceert met trots het volgende niveau van fantasiegames: Fixed-Odds-Fantasy – FOF: onze originele Fixed-Odds-Fantasy sportsbook-suite combineert de spelelementen van Fantasy Sports met sportweddenschappen en biedt nieuwe prestatiegerichte weddenschapsmarkten en atletenprestaties rekwisieten – ideaal voor gokkers, behendigheidsspelers, fantasiemanagers en elke sportfan.

De Suite bevat rekwisieten op basis van spelers en de allereerste markt voor prestatie gebedden op basis van Fantasy-teams in 3 originele titels: Performance Props, Man2Man en Sportsbook Manager.

Met het oog op gebruikersbetrokkenheid en een eersteklas ervaring op een tweede scherm brengen we het spel terug op de voorgrond van weddenschappen en de sportfans weer in het spel.

FOF Suite is nu rechtstreeks beschikbaar via OpenArena ™ op een snelle, kosteneffectieve manier ondersteund door de expertise van Scientific Games en het innovatieve team van FSI.

Dennis Tsalikis, CEO van Fantasy Sports Interactive, zei: we zijn verheugd om samen te werken met het SG Digital Team en we zijn verheugd om een ​​van de eerste externe leveranciers te zijn die in OpenArena ™ is geïntegreerd.

We zijn verheugd om onze doorbraak voor Fixed-Odds-Fantasy-weddenschappen te introduceren bij de top klanten van Scientific Games via de innovatieve one-stop sportsbook-marktplaats OpenArena ™ en we hebben het grootste vertrouwen in deze wederzijds innovatieve visie tussen onze bedrijven.

Keith O’Loughlin, SVP Sportsbook, Digital bij Scientific Games zei: We zijn verheugd om onze samenwerking met FSI verder uit te bouwen door hun diensten te integreren in ons OpenArena ™ platform.

Fantasiesportgames en toernooien vinden zowel bij sportfans als bij gokkers een grote aantrekkingskracht en deze integratie breidt ons innovatieve aanbod verder uit met de nieuwste producten en diensten en brengt deze op een veilige en verantwoorde manier naar de spelers.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.