Het aantal sportwedstrijden in de Setka Cup, die wordt aangedreven door BETER, is in 2021 verdubbeld, ondanks de terugkeer van fysieke sportevenementen.

Tussen januari en juni bereikte het aantal sportevenementen dat gedekt werd door de Setka Cup 42.281 – bijna het dubbele van de 22.500 die in de eerste zes maanden van 2020 werden geregistreerd. Alex Lobov, Chief Product Officer van BETER, zei: BETER blijft de hoeveelheid snelle sportcontent vergroten.

En we doen ons best om ervoor te zorgen dat onze klanten 24/7/365 beschikbare producten krijgen waarmee sportsbooks gratis zendtijd kunnen vullen en kunnen rekenen op voorspelbare marges.

Daarom bieden we een groot aantal evenementen aan en zenden we tot 10 wedstrijden tegelijk uit.

Al onze spelers en wedstrijden hebben uitgebreide statistieken.

We veronderstellen dat grote evenementen de interesse van fans en gokkers voor commerciële sporttoernooien kunnen vergroten.

De Setka Cup is daar een goed voorbeeld van. Het platform organiseerde een aanzienlijk aantal evenementen, zelfs tijdens het EK 2020 en andere grote sportevenementen in juni.

Het totale aantal deelnemers aan de Setka Cup-evenementen is sinds januari 2021 met 20% gestegen en het toernooi telt nu 780 actieve spelers en 600 die regelmatig deelnemen aan tafeltennistoernooien in Oekraïne en Tsjechië.

De Oekraïense Tafeltennis Federatie heeft 1.868 actieve spelers; een op de drie van deze geregistreerde atleten neemt deel aan de toernooien van de Seka Cup.

De groei van de Setka Cup, merkte Lobov op, is deels te danken aan de ontwikkeling ervan binnen de Europese Unie.

Sinds het begin van het jaar heeft de Setka Cup een strategisch partnerschap gesloten met de Prague Table Tennis Association, waardoor het toernooi zijn zichtbaarheid op het internationale toneel kon vergroten.

Lobov voegde toe: We werken voortdurend aan het verbeteren en uitbreiden van ons productportfolio.

We hebben een geweldig team van meer dan 50 operationele specialisten die verantwoordelijk zijn voor het lanceren van nieuwe sporten, het leveren van technische apparatuur en het ondersteunen van fair play.

Dit jaar hebben 2×2 beachvolleybaltoernooien de proefperiode met succes doorstaan.

Tijdens dit proces hebben we alle belangrijke statistieken geverifieerd, ons gefocust op technische aspecten en het vermogen getest om een ​​efficiënt, 24/7 schema en rangschikkings – systemen bij te houden.

Beachvolleybal bewijst zijn winstgevendheid en effectiviteit.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.