SIS verhuist om ‘internationale expansie te ondersteunen’ met twee nieuwe benoemingen

Home » SIS verhuist om ‘internationale expansie te ondersteunen’ met twee nieuwe benoemingen

SIS (Sports Information Services) heeft Dr. Laila Mintas en Giovanna D’Esposito aangesteld als niet-uitvoerende bestuurders om haar internationale expansie te ondersteunen.

De leverancier van multi-channel 24/7 live kansspel-diensten heeft aangegeven dat beide aangestelden vele jaren ervaring hebben bij toonaangevende data- en technologiebedrijven en aanzienlijke kracht zullen toevoegen aan het bestuur van het bedrijf.

Giovanna D’Esposito Aan de Europese kant van de operaties wordt D’Esposito beschreven als iemand met uitgebreide ervaring in bedrijven met meerdere jurisdicties en operationele uitmuntendheid op hoog niveau, met functies als algemeen directeur in Italië voor Sky Betting and Gaming en Paddy Power Betfair.

Tijdens haar ambtstermijn bij laatstgenoemde realiseerde het bedrijf een jaaromzet van meer dan $ 300 miljoen en een groei van het aantal medewerkers tot meer dan 100 binnen een jaar.

De nieuwe aangestelde is momenteel General Manager Zuid-Europa voor transportservice Uber.

Het is een eer om gevraagd te worden als non-exec bij SIS en ik sta te popelen om met Richard en zijn team aan de slag te gaan terwijl ze verdere stappen zetten op de internationale markten, legt D’Esposito uit.

De in Las Vegas gevestigde Dr. Mintas wordt ondertussen genoemd als een expert in de wet- en regelgeving van sportweddenschappen, met 15 jaar ervaring in de sector als voormalig vice-president van Sportradar USA en CEO van Play UP USA ervaring die volgens SIS zal van onschatbare waarde zijn bij het ondersteunen van de Amerikaanse business, aangezien gereguleerde sportweddenschappen ons door het hele land rollen.

Dr. Laila Mintas en Dr. Mintas merkte op: Dit zijn spannende tijden voor iedereen bij SIS en ik wil hen graag helpen om zowel 30 jaar ervaring op de Britse markt als een geweldige portfolio van producten en diensten in de komende maanden te benutten.

De benoemingen komen op het moment dat SIS zijn positie in de snelgroeiende Amerikaanse gok en gamingmarkt wil versterken, door eerder deze maand zijn op Noord-Amerika gerichte dochteronderneming SIS Content Services Inc. te lanceren.

Internationaal heeft het bedrijf zijn digitale aanwezigheid ook uitgebreid via een investering in het Australische racedata-wetenschapsbedrijf RACELAB GLOBAL, waardoor toegang is verkregen tot de eigen technologieën van het bedrijf.

Laila en Giovanna zijn allebei geweldige aanwinsten voor SIS, zegt Richard Ames, CEO van SIS.

We kijken er erg naar uit om met hen samen te werken en een gecombineerde kennis aan te boren die serieuze voordelen zal hebben voor ons werk buiten het VK.

Laila treedt toe na de aankondiging van onze Amerikaanse dochteronderneming, SIS Content Service Inc en zal een onschatbare ondersteuning zijn voor het team daar, terwijl Giovanna een echte boost geeft in Europese online markten en daarbuiten in een tijd waarin onze internationale expansie snel doorgaat.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.