Sisal stelt als doelstelling voor 2030 – voor gelijkheid, CO2 en probleem gokken en verslaving

Home » Sisal stelt als doelstelling voor 2030 – voor gelijkheid, CO2 en probleem gokken en verslaving

Sisal SPA heeft haar 12e duurzaamheidsrapport gepubliceerd waarin de korte-, middellange en langetermijn verbintenissen worden uiteengezet om de MVO-doelstellingen voor 2030 te bereiken.

De exploitant van de Italiaanse SuperEnalotto-loterij wil tegen 2030 de eerste ‘nul problematische spelers, geen loonkloof tussen mannen en vrouwen en geen CO2-uitstoot zijn in de wereld.

Als speerpunt van zijn visie voor 2030 heeft Sisal vier werkpijlers vastgesteld die gericht zijn op de gelijkheid van personeel, consumentenbescherming, verantwoordelijkheden van de gemeenschap en milieuverplichtingen.

Volgens de richtlijnen van het personeel heeft Sisal meer dan 20.000 uur training gegeven aan zijn werknemers, waarbij meer dan 1.200 medewerkers actief betrokken waren bij de ontwikkeling van zijn tools en programma’s voor verantwoord gokken.

Sisal merkte aanzienlijke vooruitgang op met zijn doel voor verantwoord gokken, namelijk nul problematische spelers

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.