SJM gelooft dat nieuwe spelconcessies een looptijd van 10 jaar hebben

Home » SJM gelooft dat nieuwe spelconcessies een looptijd van 10 jaar hebben

Het management van SJM Holdings vertelde Goldman Sachs dat ze verwachten dat de duur van de concessietermijnen ongeveer tien jaar zal zijn.

Het management van SJM maakte de opmerkingen tijdens een beleggersbijeenkomst met het bedrijf, eraan toevoegend dat ze denken dat de regering van Macau waarschijnlijk de huidige zes kansspellicenties zal verlengen.

Met betrekking tot de concessieduur zei het management dat deze langer zou zijn dan vijf jaar, maar korter dan 20 jaar en dat 10 jaar een redelijke schatting zou zijn.

Eerder deze maand bracht Macau zijn langverwachte consultatiedocument over de game-industrie uit.

Als onderdeel van haar voorstellen die ter openbare beoordeling worden voorgelegd, overweegt de regering wijzigingen in de lengte van de concessieperiode en maatregelen om de lokale werkgelegenheid te beschermen.

Het document suggereerde geen aantal voor hoeveel concessies zouden moeten worden uitgegeven of voorstellen over hun looptijd, hoewel het wel suggereert dat een termijn van 20 jaar te lang zou kunnen zijn.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.