Smarkets aangejaagd door nieuwe investering in Susquehanna

Home » Smarkets aangejaagd door nieuwe investering in Susquehanna

Smarkets is een nieuwe ondernemings en innovatiefase ingegaan, nadat het een Serie -B-financieringsronde heeft afgerond door een nieuwe investering van Susquehanna Growth Equity (SGE) binnen te halen.

De transactie markeert de eerste kapitaalverhoging door Smarkets sinds de oprichting van het bedrijf in 2008, waarbij het werd verhoogd tot £ 3,8 miljoen om zichzelf te vestigen als een toonaangevende online gokbeurs.

Door de daaropvolgende jaar groei heeft Smarkets zijn hoofdkantoor in Londen gevestigd, ondersteund door zijn technologie en innovatie tak in Los Angeles.

Het bedrijf – opgericht door voormalig aandelenhandelaar en zittende CEO Jason Trost – is doorgegaan met het ontwikkelen van zijn eigen end-to-end gepatenteerde technologieën en systemen en lanceerde zijn SBK sportsbook-app in 2019.

Trost merkte op: Dit is een ongelooflijk spannende dag, ik ben altijd verbaasd geweest over wat de passie en energie van een relatief kleine groep toegewijde mensen kan bereiken tegen veel grotere rivalen.

Ik geloof echt dat het beste nog moet komen, deze investering stelt ons in staat om met meer middelen te vechten, sneller te handelen en moediger te zijn in onze missie. We zijn zo enthousiast over de kansen die deze investering biedt.

De investering van SGE zal Smarkets in staat stellen zijn uitrol op de Amerikaanse markt te versnellen, waar zijn SBK eigendom in Colorado staat. Het anticipeert ook op een op handen zijnde lancering in de staat Indiana.

De financiering zal de positie van SBK op de Britse mainstream gokmarkt verder versterken na de succesvolle lancering in augustus 2019.

Door zich aan te sluiten bij Passion Capital en Deutsche Telekom als bestaande Smarkets-investeerders, noemde SGE Smarkets een opmerkelijk bedrijf dat zijn doelen had bereikt om zijn bedrijf te vestigen en de hyper verzadigde online gokmarkt op te schalen met beperkte durfkapitaal.

We zijn verheugd dat we Smarkets kunnen vergezellen op hun opwaartse reis, we identificeerden ons onmiddellijk met hun visie om technologie te gebruiken om de grote spelers in de gokindustrie aan te pakken door de eerlijkste kansen ter wereld te bieden en een duidelijke focus te houden op product -excellentie, aldus Scott Feldman, Managing Director bij Susquehanna Growth Equity.

Smarkets hebben een enorm bedrag bereikt met weinig investeringen tot nu toe en we kunnen niet wachten om ze steeds sterker te zien worden naarmate ze verder uitbreiden naar zowel de Amerikaanse als de Britse mainstream markt.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.