Alexis Ohanian, mede-oprichter van de populaire website reddit.com en echtgenoot van de legendarische Serena Williams heeft onlangs $ 4 miljoen geïnvesteerd in een nieuw sportsbook-platform genaamd Wagr, dat een sociale en meer informele benadering van sportweddenschappen wil bieden.

Nu sportweddenschappen steeds meer mainstream worden, lijkt het alsof Ohanian op de trend wil inspelen door het traditionele gok mogelijkheden- modules op te schudden.

De onderscheidende factor van het Wagr-platform is zonder twijfel het sociale aspect. Met behulp van de mobiele app kunnen vrienden beide kanten van een game of wedstrijd bekijken en met elkaar praten terwijl het evenement vordert.

Gemeenschappen die door leden op Wagr zijn gebouwd, kunnen kiezen aan welke kant ze willen gokken en kunnen met elkaar communiceren terwijl het evenement vordert.

Het platform voor sociale weddenschappen wil ook een vereenvoudigde, eenvoudige benadering van sportweddenschappen introduceren, om te proberen eventuele toetredingsdrempels voor niet sportfans te beperken.

Hierdoor is spread betting de enige beschikbare markt in de app, hoewel er plannen zijn om later geldlijnen en zelfs prop weddenschappen op te nemen.

Er is een vaste limiet van $ 500 voor enkele weddenschappen op de app, wat een goede of slechte zaak kan zijn afhankelijk van het type gokker dat je bent.

Er is een vergoeding die gebruikers moeten betalen om Wagr te gebruiken, die zou fungeren als een vervanging voor het “sap” of “vig” dat traditionele bookmakers gebruiken.

Persoonlijk denk ik dat het Wagr Platform succes zal vinden in de markt, vooral onder de leeftijdsgroep van 21-40 jaar en onder de meest casual gokkers.

Ten goede of ten kwade wordt onze samenleving steeds digitaler, en de patronen van sportweddenschappen weerspiegelen dit, waarbij het overgrote deel van het geld online wordt ingezet.

Bovendien vindt menselijke interactie ook minder persoonlijk plaats, en meer via een internetverbinding, Ohanian die zelf een internetmagnaat is, beseft dit zeker en kan zijn expertise evenals zijn kapitaal, gebruiken om een ​​significante impact op deze onderneming te hebben.

Ik vind het knap hoe Wagr het hele proces van de weddenschap tussen vrienden wil stroomlijnen.

Ze brengen sportweddenschappen terug naar de meest basale vorm, en hoewel dit misschien een afknapper is voor de meer ervaren gokker, opent het de deur naar een geheel nieuwe markt van consumenten vooral degenen die niet bekend zijn met sport en sportweddenschappen .

Een eigenschap die ik vooral leuk vind, is dat als je geen vrienden hebt om tegen te wedden, je je nog steeds onderdeel kunt voelen van een grotere gemeenschap, waarbij sport een gemeenschappelijke basis is.

De limiet van $ 500 per weddenschap is iets waar ik gemengde gevoelens over heb, maar over het algemeen zie ik het als een gezonde manier om te gokken en een manier voor Wagr om zichzelf op de markt te brengen als het verantwoordelijke bedrijf als het gaat om problematisch gokken.

Nu de sluizen openstaan ​​voor sportweddenschappen in dit land, zou het me niet verbazen als nieuw opgerichte sportweddenschappen hun product proberen te veranderen om een ​​nieuwe draai te geven aan traditioneel gokken.

Het Wagr sportsbook heeft al licentieaanvragen in behandeling in Tennessee en Virginia, het lijkt erop dat ze zichzelf positioneren als een grote speler op de sportweddenschappenmarkt door vereenvoudigde sportweddenschappen en online sociale gemeenschappen te combineren.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.