Sony dient octrooi in voor het eSports-gokplatform bij de Patent autoriteiten in de VS

Home » Sony dient octrooi in voor het eSports-gokplatform bij de Patent autoriteiten in de VS

Techgigant en PlayStation-ontwikkelaar Sony heeft een patentaanvraag ingediend voor een esports wedplatform dat beschikbaar is tijdens streams van games.

De aanvraag werd voor het eerst ingediend in november 2019 maar werd deze maand openbaar gemaakt omdat Amerikaanse patentwetten aanvragen na 18 maanden openbaar maken.

De applicatie zei dat het platform bevat kansen voor verschillende voorstellen met betrekking tot het spelen van een computersimulatie worden bepaald en gepresenteerd aan een kijker voor geldelijke (echt geld] )of niet geldelijke inzetdoeleinden.

Kansen zouden dan live aan kijkers worden aangeboden die over de streams van de gespeelde game worden weergegeven legt de applicatie uit.

Bovendien merkte het op dat de kansen kunnen worden bepaald in een sportsbook-formaat op basis van eerdere spelanalyses of een pari-mutuel-systeem met een verdere mogelijkheid om rechtstreeks tegen vrienden te wedden.

De gebruikte analyses kunnen gegevens bevatten zoals win en verlies- verhoudingen en Kill- statistieken.

Weddenschappen kunnen niet alleen de uitkomsten van het spel omvatten, maar ook weddenschappen op propellers.

Een voorbeeld van een vermelde prop-weddenschap was dat een bepaald personage (” A “) op elk moment tijdens het simulatiespel wordt geraakt door een virtueel wapen en het tweede dat het personage binnen de volgende minuut wordt geraakt.

Het platform bevat ook tools voor het behouden van spelers, zoals een systeem om weddenschappen weer te geven op basis van de wed geschiedenis van een speler, evenals functies zoals een uitbetalingsfunctie.

Sony zegt in de patentaanvraag ook dat spelen niet alleen toegankelijk is via zijn eigen PlayStation producten maar ook via pc’s, smartphones en gameconsoles van concurrerende merken zoals Microsoft en Nintendo.

Het vermeldt Michael Chow van de onderzoek en ontwikkelingsafdeling van PlayStation als de uitvinder.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.