Southampton FC heeft plannen onthuld voor een investering van £ 2,5 miljoen voor verbeteringen aan het St Mary’s Stadium van de Premier League-club.

De verreikende ontwerpen, die samenvallen met het 20-jarig jubileum van de verhuizing naar St. Mary’s moeten fans van de Engelse topclub een eersteklas supporterservaring bieden.

De meest opvallende van deze verbeteringen is de installatie van gloednieuwe grote schermen van jumbo-formaat twee keer zo groot als de bestaande schermen, die tijdens de internationale pauze van oktober zullen worden geïnstalleerd.

Schermen zorgen voor integratie met de rest van het stadion, linken naar hallen, borden langs het veld, schijnwerpers, kiosken en de officiële club-app, waardoor de club onze fans een boeiendere wedstrijdervaring kan bieden.

Er komen ook grotere tv-schermen in de hal en twee videomuren in de tribunes van Kingsland en Itchen, zodat fans kunnen genieten van alle actie uit de Premier League voor en na elke Saints-wedstrijd, ondersteund door nieuwe ruimere openingstijden.

Om de halervaring verder te verbeteren, zal er een volledige renovatie van de kiosken plaatsvinden met de installatie van nieuwe point-of-sale technologie en een toename van de kassa’s met meer dan 20% om wachtrijen te verminderen evenals nieuwe digital signage, om te helpen dat fans naar minder drukke verkooppunten door te leiden.

Ook wordt er flink gewerkt aan het opfrissen van de look en feel van het stadion.

Nieuwe bewegwijzering en banners zullen buiten het stadion worden geïnstalleerd met bijgewerkte kunstwerken, terwijl binnenin een nieuwe Captains Wall zal worden geïnstalleerd in de hoofdreceptie ter erkenning van degenen die de club hebben geleid tot 1885.

Daarnaast maakte de club bekend dat er verschillende verbeteringen in de hospitality lounge zullen komen in het stadion, samen met de introductie van de eerder aangekondigde Halo Lounge die een exclusief uitzicht op het veld op de bovenste verdieping biedt.

Er wordt al aan deze verbeteringen gewerkt en de voltooiing van de verschillende aspecten wordt in de komende maanden gespreid.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.