De Spaanse Consejo Superior del Deporte zal evenementen volgen met behulp van het waarschuwingssysteem van de nationale kansspelregelgever.

De Consejo Superior del Deporte (CSD), of Hoge Raad voor Sport, heeft bevestigd dat al haar gesyndiceerde evenementen en competities zullen worden toegevoegd aan het waarschuwingssysteem van de nationale kansspelregelgever DGOJ, zodat haar leden kunnen volgen en onregelmatigheden bij het traceren van weddenschappen.

De CSD is een overheidsinstantie die verantwoordelijk is voor het plannen, ontwikkelen en promoten van sport in Spanje.

Het is ook de belangrijkste spil van de relatie van de regering met openbare instanties en instanties voor sportontwikkeling, waaronder het Olympisch Comité van Spanje.

De Dirección General de Ordenación del Juego (DGOJ) verwelkomde de overeenkomst met de CSD als een essentieel partnerschap voor haar integriteitseenheid en als onderdeel van haar opdracht om de Spaanse sport te beschermen tegen criminele activiteiten.

De CSD en DGOJ zeiden in een gezamenlijke verklaring: Het waarschuwingssysteem is bedoeld om deelnemers aan de gokmarkt te beschermen tegen frauduleuze praktijken die, door de resultaten van een sportevenement te veranderen, de deelname aan het spel ernstig verstoren.

Vorige maand waarschuwde Alberto Garzón, de Spaanse minister van Consumentenzaken, gok exploitanten om meer veranderingen in de regelgeving in Spanje te verwachten, aangezien hij streeft naar consumenten beschermings – normen.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.