Sportradar kondigt nieuwe alles-in-één sportsbook-oplossing Orako aan

Home » Sportradar kondigt nieuwe alles-in-één sportsbook-oplossing Orako aan

Sportradar heeft Orako aangekondigd, zijn nieuwe alles-in-één sportsbook-oplossing voor gokoperators.

Orako biedt technologie, producten en tools voor operators die een omnichannel-service voor sportweddenschappen willen opzetten voor klanten.

De sportsbook-oplossing zal het eigen portfolio van Sportradar bevatten en biedt operators twee opties om uit te kiezen: de keuze voor een service die volledig wordt beheerd door Sportradar, of een optie waarmee operators hun eigen service kunnen beheren met behulp van de tools en technologieën van Orako.

Orako zal ook marketingdiensten omvatten en wordt aangedreven door kunstmatige intelligentie en machine learning-mogelijkheden.

De industrie voor sportweddenschappen is hypercompetitief, groeit snel en biedt meer kansen dan ooit aan operators, zegt Jacob Lopez Curciel, managing director voor managed sportsbook-services bij Sportradar.

Met Orako kunnen we tot 100 procent van de activiteiten van een sportsbook beheren en hun behoefte om te investeren in aanvullende technologie en innovatie verlichten, waardoor de exploitant zich volledig kan concentreren op het opschalen van zijn bedrijf en het bereiken van groei.

Het nieuws komt nadat Sportradar eerder deze maand een deal voor sportcontent tekende met het Franse FDJ.

Sportradar had eerder de wens uitgesproken om een ​​volledig geïntegreerde kant-en-klare aanbieder van sportweddenschappen te worden, na de overname van het Spaanse sportsbook en het igaming-platform Optima in 2019.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.