Sportradar heeft een oplossing gelanceerd om de schone sportbeweging te ondersteunen: een testsysteem op afstand stelt antidopingorganisaties in staat om dopingcontrolemonsters op afstand te verzamelen.

Het systeem is bedoeld om zowel atleten als sportorganisaties te helpen bij het oplossen van logistieke problemen bij het uitvoeren van de Olympische Spelen van Tokyo 2020 tijdens een pandemie.

Sportradar heeft een reeks technologische innovaties en procedures gebruikt om dopingtests en -monitoring uit te voeren met als doel het bereiken van belangrijke doelstellingen, waaronder ervoor zorgen dat monitoring en target-test efficiënt en kosteneffectief zijn en handhaven dat onderzoeken uitgebreid en tijdig zijn en onbevooroordeeld.

Het op technologie gebaseerde testsysteem op afstand van het bedrijf kan worden geïntegreerd in de test workflows van sportinstanties en integriteitsverenigingen, waardoor antidopingorganisaties meer flexibiliteit krijgen en de betrokken atleten ‘het leven gemakkelijker maken.

Diensten omvatten urinetests, bloedtesten en uit ademtesten, terwijl gebruik wordt gemaakt van blockchain-technologie om een ​​veilig proces en gegevensuitwisseling’ te garanderen.

Ondertussen maakt het bedrijf ook gebruik van contactloze methoden, waardoor zijn klanten dopingcontroles overal en altijd kunnen uitvoeren.

Net zoals trainingsmethoden in sportuitrusting doping steeds geavanceerder is geworden, moeten testen ook volgen”, aldus het bedrijf.

Dat betekent onder andere dat we, door gebruik te maken van de allernieuwste technologie en methoden als technologieleider in de sportwereld, al meer dan twee decennia de integriteit van sport helpen beschermen en dat we dezelfde technologie eerst willen gebruiken. in de strijd tegen doping.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.