Sportradar, een toonaangevende wereldwijde aanbieder van sportweddenschappen en sportentertainmentproducten en diensten, luidde gisteren (dinsdag) de openingsbel op de Nasdaq Stock Exchange, waarmee het zijn eerste officiële dag als een Nasdaq-genoteerd bedrijf markeerde.

Sportradar Global CEO Carsten Koerl werd op het podium vergezeld door investeerders Michael Jordan en Todd Boehly evenals het executive team van Sportradar.

Het luiden van de openingsbel op de Nasdaq als beursgenoteerd bedrijf is een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van Sportradar, zegt Carsten Koerl, oprichter en CEO van Sportradar.

Hij voegde eraan toe: Het is een bewijs van de ambitie, originaliteit en vindingrijkheid van onze medewerkers, de kracht en toewijding van onze partners, het vertrouwen en de steun van onze investeerders en de visie van onze klanten.

Koerl zei ook: In de toekomst zullen we de digitale transformatie in het sportecosysteem blijven stimuleren als gevolg van onze toewijding aan het ontwikkelen van de meest innovatieve producten en oplossingen die de betrokkenheid van fans stimuleren.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.