Sportsbooks, staten die verschillende benaderingen hanteren om te wedden op LIV-golftoernooien

Home » Sportsbooks, staten die verschillende benaderingen hanteren om te wedden op LIV-golftoernooien

Amerikaanse bookmakers en toezichthouders op het gebied van kansspelen hanteren verschillende benaderingen van de beginnende LIV-golftour, aangezien deze week zijn debuut maakt in de Verenigde Staten op Pumpkin Ridge Golf Club in Portland, Oregon.

Het eerste evenement van LIV vond begin juni plaats en trok minimale weddenschappen aan bij Amerikaanse sportsbooks, maar bookmakers verwachten deze week meer belangstelling voor de handvol staten die weddenschappen op de jonge golftour toestaan.

Arizona, Connecticut, Illinois, Nevada, Oregon en Washington behoren tot de staten die toestemming hebben verleend voor gelicentieerde sportsbooks om weddenschappen op LIV-evenementen aan te nemen.

Tennessee heeft volgens bronnen in de game-industrie de verzoeken van sportsbooks om weddenschappen op LIV-evenementen toe te staan, afgewezen.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.