SportyBet en Real Madrid lanceren nieuwe advertentiecampagne om de spanning van wedden te laten zien !

Home » SportyBet en Real Madrid lanceren nieuwe advertentiecampagne om de spanning van wedden te laten zien !

Real Madrid’s officiële kansspelpartner voor Afrika, SportyBet, heeft een nieuwe regionale advertentie gelanceerd met drie van de beste spelers van de club om de kansspel-betrokkenheid binnen de lokale gemeenschappen verder te stimuleren.

Federico Valverde en Aurélien Tchouaméni sluiten zich aan bij teamgenoot en SportyBet Global Ambassador Éder Militão in de nieuwe advertentiecampagne die hier op het YouTube-kanaal van de operator te bekijken is.

Onder de slogan ” Play With Champions “omvatten enkele van de kenmerken van de mobiele app SportyBet die in de advertentie worden benadrukt toegang tot een eersteklas oplossing voor het streamen van live games.

Elías Gallego, VP Business Development, Marketing en Media bij SportyBet, merkte op: Deze televisiecommercial in samenwerking met Real Madrid is een voorbeeld van de toewijding van SportyBet om de spanning van voetbal van wereldklasse naar onze Afrikaanse gebruikers te brengen.

De advertentie zal worden vertoond aan een publiek in heel Afrika en zal ook worden uitgezonden op SportyTV – het gratis online sport-tv-netwerk van SportyBet dat beschikbaar is in Nigeria en Ghana.

Wij geloven dat deze commercial niet alleen fans zal boeien, maar ook een nieuwe generatie liefhebbers van sportweddenschappen over het hele continent zal inspireren”, aldus Gallego.

Samen met Real Madrid verhogen we het spel in Afrika, SportyBet is momenteel bezig aan het derde opeenvolgende seizoen als sponsor van Real Madrid, nadat het onlangs ook een overeenkomst heeft getekend met Premier League-club Manchester City en Michael Essien heeft aangetrokken als de Afrikaanse ambassadeur van de exploitant.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.