Stats Perform heeft aangekondigd dat het een verlenging van het partnerschap heeft gekregen, waarmee het zijn positie als officiële datapartner van het Eredivisie-voetbal voor nog eens drie jaar behoudt.

Alle Eredivisie-wedstrijden en -competities worden exclusief gevolgd en gemonitord door de Opta-voetbalgegevens – service van Stats Perform.

De datafeeds en geavanceerde Opta Analytics van de Sportstech Group houden elke wedstrijd bij die wordt gespeeld in de Eredivisie, Eerste Klasse, KNVB Beker en Super Cup voor heren, naast live updates van de heren derde klasse, Tweede Divisie en de Eredivisie en KNVB Beker-competities voor dames.

Nu er weer een binnenlandse campagne van start gaat, ben ik blij dat we onze samenwerking met Stats Perform met nog eens drie seizoenen hebben verlengd.

Opta data stelt ons in staat om een ​​breed scala aan feiten en verhalen te delen met ons publiek, aldus Matthijs van Elk, Head of Digital bij Eredivisie Media & Marketing CV.

Bij verdere taken zal eredivisie-hoofdzender ESPN Nederland ook profiteren van Stats Perform live-feeds en redactionele analyse om uitzendingen van wedstrijddagen te verbeteren.

Als onderdeel van de overeenkomst krijgt ESPN Nederland ook toegang tot PressBox Video, dat een uitgebreid archief van onbewerkte videocontent omvat, vastgelegd van persconferenties en interviews voor gebruik in uitzendingen.

Alex Rice, Stats Perform Chief Rights Officer, voegde toe: Als de officiële datapartner van de Eredivisie kijken we ernaar uit om Opta-gegevens het volledige digitale ecosysteem van de competitie te zien aandrijven, zowel voor heren- als damescompetities, evenals via de officiële kanalen van de de uitzendpartner van de league, ESPN.

Bij Stats Perform willen we onze partners machtigen door hen te helpen hun berichtgeving te ontwikkelen en te ontwikkelen.

Door de implementatie van PressBox zijn we ervan overtuigd dat we ESPN kunnen helpen om elke week snelle, boeiende verhalen te leveren over de opvallende artiesten, dankzij geavanceerde data-inzichten

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.