Amazon Prime’s Prime Gaming heeft een tweejarige sponsorovereenkomst getekend met EFL League Two side Stevenage FC, die loopt tot het einde van het seizoen 2022/23.

Als onderdeel van de samenwerking zal het Prime Gaming-logo worden weergegeven op de thuis- en uit tenues van de club waarbij Stevenage zijn nieuwe tenue debuteert tijdens een oefenwedstrijd tegen Crystal Palace op 23 juli.

Stuart Dinsey, directeur van Stevenage FC, merkte op: Deze samenwerking met een van de grootste bedrijven ter wereld is enorm opwindend, onze waarden zijn nauw op elkaar afgestemd en net als gamers willen we proberen het volgende niveau te bereiken, terwijl we onderweg veel plezier hebben.

Prime Gaming verving Burger King als hoofdsponsor van Stevenage, nadat de deal onlangs was afgerond, de fastfoodgigant breidde in december ook zijn overeenkomst met de club uit met het Stevenage FC-damesteam.

We zijn verheugd om samen te werken met een club als Stevenage, die net als Prime Gaming ambitieus en innovatief is en de nadruk legt op klantgerichtheid , zegt Larry Plotnick, GM van Prime Gaming.

Stevenage heeft een geweldige reputatie voor het opbouwen van een gepassioneerde en loyale gemeenschap die heel goed aansluit bij onze ambities.

Als klantgerichte organisaties die beide gepassioneerde gemeenschappen bedienen, denken we dat dit een goede match is. We hebben de komende maanden veel spannende plannen.

De deal volgt op het succes van Stevenage om het meest gespeelde team ter wereld te worden op FIFA 20 evenals op de lancering van het eSports-platform van de club vorig jaar.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.