TCSJOHNHUXLEY keert terug naar Europese persoonlijke evenementen met debuut op iGB Live!

Home » TCSJOHNHUXLEY keert terug naar Europese persoonlijke evenementen met debuut op iGB Live!

TCSJOHNHUXLEY, viert een aantal herkenningspunten tijdens de komende iGB Live! 5 – 8 juli in Amsterdam RAI het internationaal erkende gamingmerk zal niet alleen zijn iGB-debuut maken, maar het zal ook zijn eerste verschijning zijn op een persoonlijk evenement in Europa sinds de pandemie.

Nicci Smith, algemeen directeur VK/Europa bevestigde: Natuurlijk zijn we verheugd om onze producten te presenteren en klanten te ontmoeten na zo’n lange afwezigheid vanwege de Covid-beperkingen.

Naarmate de online markt is geëvolueerd, is ons iGaming-aanbod ontwikkeld en in belang toegenomen en vormt het nu een substantieel deel van ons bedrijf, we zijn van mening dat dit het perfecte moment is om onze innovatieve producten te presenteren, zodat we de online-industrie kunnen ontmoeten op een speciaal evenement.

De sector heeft ongetwijfeld persoonlijke evenementen gemist en TCSJOHNHUXLEY heeft er vooral baat bij dat onze klanten onze producten kunnen zien, aanraken en ervaren. Tijdens de pandemie hebben we allemaal geprobeerd innovatieve manieren te vinden om onze producten te presenteren, maar niets kan concurreren met het persoonlijk ontmoeten van klanten.

Daarom is iGB Live! is zo belangrijk, niet alleen voor ons, maar voor de industrie als geheel.

Nicci benadrukte de sectorbrede supply chain-problemen die van invloed zijn op technologie-items en de wereldwijde logistieke problemen als belangrijke uitdagingen, legt Nicci uit: Al deze hebben invloed op de dagelijkse activiteiten, dus waar mogelijk vooruit plannen is absoluut de sleutel.

Dat gezegd hebbende, hebben we er baat bij een bedrijf te zijn dat groot genoeg is om een ​​aantal van deze uitdagingen op te vangen en klein genoeg om flexibel te zijn om te veranderen.

Veel van onze producten voor de sector zijn op maat gemaakte ontwerpen, waardoor we operators werkelijk unieke producten kunnen aanbieden, wat een belangrijke factor voor groei is geweest.

We hebben sterke relaties ontwikkeld met onze online klanten en zijn door deze partnerschappen in staat geweest om opwindende, inkomsten genererende producten te leveren, dat verklaart waarom TCSJOHNHUXLEY de leverancier van live gaming-apparatuur bij uitstek is voor de online gaming-sector.

iGB Live! biedt een forum voor professionals uit de industrie om contact te leggen en te praten met belangrijke leveranciers, door experts geleide inzichten om te zetten in bruikbare bedrijfsgroei en samen te komen met de meer dan 4.000 bezoekers en 250 exposanten die worden verwacht op wat een van ’s werelds snelstgroeiende gaming-exposities is.

Het inhoudrijke conferentieprogramma van iGB Live omvat 46 toonaangevende opinieleiders die deskundig inzicht zullen geven in belangrijke zakelijke onderwerpen die worden geleverd met behulp van een reeks toegankelijke formaten, waaronder paneldiscussies, keynotes en open haardchats.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.