TebWin geeft prioriteit aan verantwoord gokken in QPR-partnerschap

Home » TebWin geeft prioriteit aan verantwoord gokken in QPR-partnerschap

TebWin is de officiële wedpartner geworden van Queens Park Rangers (QPR) voor het seizoen 2021/22. Bij de samenwerking wordt het blauw-gele logo weergegeven rond het Kiyan Prince Foundation Stadium, samen met ander promotiemateriaal.

King J. Entertainment is het marketingbedrijf achter het Tebwin.com sportsbook, en Business Manager, Pearl Dougal, merkte op:

We zijn verheugd QPR te kunnen ondersteunen in deze opstartfase van ons bedrijf.

QPR heeft een enorme erfenis die teruggaat tot de 19e eeuw, we voelen ons daardoor al onderdeel van de Britse voetbaltraditie.

Samenwerken met een team als QPR is een unieke kans voor een nieuw bedrijf als het onze, en het begin van wat naar wij hopen een lange en wederzijds lonende relatie zal zijn.

TebWin – dat opereert onder een licentie van zowel de UK Gambling Commission (UKGC) als de Malta Gaming Authority (MGA) – belooft alle advertenties en inhoud op maat te maken om verantwoord gokken bovenaan de communicatieagenda te plaatsen.

Euan Inglis, Commercieel Directeur van QPR, merkte op: We zijn zeer verheugd dat we deze samenwerking met TebWin hebben gesloten, die indruk op ons heeft gemaakt met hun klantenonderzoek en onboarding proces, dat ongeëvenaard is.

Hij voegde eraan toe: Onze samenwerking met Tebwin.com zal QPR helpen om fans dit seizoen op verantwoorde en innovatieve manieren te betrekken, aangezien het landschap van sportweddenschappen amusement en plezier blijft bieden en de ervaring van de fans verbetert.

Terwijl het de exclusieve rechten verwerft om gebruik te maken van QPR-markeringen binnen de categorie sportweddenschappen, zal TebWin ook toegang hebben tot de blockchain-app van het team.

De overeenkomst vertegenwoordigt QPR’s eerste deal met een bedrijf in de gok en kansspelsector sinds de annulering van zijn sponsorovereenkomst met Football Index, na de achteruitgang van het bedrijf en de daaropvolgende toetreding tot de administratie.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.