Tennis Australia stelt Cedric Cornelis aan om het commerciële programma te beheren

Home » Tennis Australia stelt Cedric Cornelis aan om het commerciële programma te beheren

Tennis Australia heeft Cedric Cornelis aangenomen als de nieuwe Chief Commercial Officer van het bestuursorgaan.

Als onderdeel van zijn nieuwe rol zal Cornelis het commerciële programma voor de sport in Australië leiden, waaronder de Australian Open Grand Slam en het Australische Davis Cup-team.

Als grote fan van de sport, fervent speler en bewonderaar van de organisatie, zie ik deze rol als een once in a lifetime kans om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van tennis en tegelijkertijd mijn passies in het bedrijfsleven en de sport te combineren”, zegt Cornelis op zijn nieuwe rol.

Met meer dan 20 jaar ervaring in de sector, was Cornelis eerder werkzaam als commercieel en marketingdirecteur Australië en Nieuw-Zeeland voor de Seek Group voordat hij bij Tennis Australia kwam.

Hij werkte ook vier jaar bij DHL Express, waar hij meest recentelijk optrad als Senior Director, Global Pricing Processes. Craig Tiley, Chief Executive van Tennis Australia, merkte op: Cedric brengt een ongekend niveau van wereldwijde zakelijke en digitale capaciteit naar een rol die cruciaal is voor onze toekomstige groei.

In het huidige klimaat is het van vitaal belang dat we anders naar onze bedrijven kijken en nieuwe manieren vinden om te blijven groeien en diversifiëren, Cedric’s brede internationale ervaring in zoveel disciplines zal ons helpen nieuwe kansen te identificeren en vooruit te helpen, terwijl we tegelijkertijd onze huidige inkomstenstromen blijven ontwikkelen.

Tennis Australia voegde eraan toe dat waarnemend Chief Revenue and Experiential Officer, Ben Slack, een ‘hogere rol’ binnen het bestuursorgaan zou behouden, waarbij Cornelis in augustus bij de organisatie zou komen.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.