Het social mediaplatform TikTok is aangewezen als het officiële platform voor makers van de tour door Zuid-Afrika van The British and Irish Lions.

TikTok zal de thuisbasis zijn van een reeks LIVE’s van beide teams om fans achter de schermen te nemen, waardoor ze dichter bij de actie komen terwijl ze niet in staat zijn om wedstrijden bij te wonen.

Daarnaast geeft TikTok fans een kijkje in het leven op tournee – van overnames voor en na de wedstrijd, interviews met de spelers en een exclusieve kijk op de trainingssessies en warming-ups van het team.

Aangezien fans niet naar de wedstrijden kunnen reizen, hebben de Lions dit jaar misschien geen lawine van rood achter zich in de stadions, zei het videoplatform in een verklaring.

Maar we twijfelen er niet aan dat rugbyfans in heel Groot-Brittannië, Ierland en daarbuiten samen zullen komen op TikTok om hun steun te geven aan de mannen van Warren Gartland als onderdeel van TikTok’s ongelooflijke Summer of Sport; blijven laten zien dat we #WhereFansPlay zijn.

Een van de LIVE’s is een Cooking For Success and Performance met teamchef Andre Moore op 28 juli, die supporters inzicht zal geven in welke maaltijden hij voor het team kookt en hoe hij vooruit plant om ingrediënten in te kopen.

Er zal ook een Hosted Team Environment Tour zijn op 4 augustus, waar kijkers worden meegenomen rond de herstelbaden, buitenruimte, voedingstafel en speelkamer van het team.

TikTok zal ook een reeks hashtag-uitdagingen organiseren, waaronder #MyRugbyChallenge, waarbij spelers en technische staf fans laten zien hoe ze dagelijkse huishoudelijke activiteiten uitvoeren alsof ze rugby spelen.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.