Voetbalervaringen en entertainmentbedrijf TOCA Football heeft $ 40 miljoen opgehaald in zijn Series E-financieringsronde

De huidige investeerders WestRiver Group, RNS TOCA Partners en D2 Futbol Investors leiden de ronde, die worden vergezeld door een groep nieuwe investeerders, waaronder Jared Smith, medeoprichter en voormalig COO van Experience Management-bedrijf Qualtrics.

We liggen op schema om onze omzet in de komende 12 maanden te verviervoudigen en het sluiten van onze Series E is weer een belangrijke stap ter ondersteuning van de groei van het bedrijf, aldus Yoshi Maruyama, CEO van TOCA.

Met plannen om onze voetprint van TOCA-sportcentra dit jaar bijna te verdubbelen en de opening van onze eerste TOCA Social, kijken we ernaar uit om onze unieke voetbalervaringen aan meer mensen op meer plaatsen over de hele wereld te leveren.

De laatste financieringsronde brengt het totale opgehaalde kapitaal van het bedrijf op $ 105 miljoen, met TOCA momenteel 14 sportlocaties met zijn eigen trainingstechnologieën, met plannen om in de loop van de komende 12 maanden 12 nieuwe centra te openen.

Daarnaast lanceert het bedrijf eind juli 2021 TOCA Social, de eerste entertainment- en eetgelegenheid met voetbalthema, in de O2 in Londen.

Het is opwindend om te zien hoe TOCA de kruising van sport en entertainment transformeert en innovatieve ervaringen naar nieuwe gemeenschappen brengt, aldus TOCA-covoorzitter Erik Anderson oprichter en CEO van WRG en voormalig uitvoerend voorzitter van Topgolf International.

Deze innovatie bevordert onze missie om van voetbal een inclusiever en toegankelijker spel te maken.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.