Tomorrow is the day !

Home » Tomorrow is the day !

Morgen is de dag en Euro2020 gaat eindelijk van start.

Het UEFA-evenement waar veel mensen naar hebben uitgekeken, dat is een conclusie die kan worden getrokken op basis van gegevens van GlobalWebIndex (GWI), nou interesse is het hoogst in Duitsland, terwijl die in België beduidend lager is.

Een verschil dat vermoedelijk is gebaseerd op het feit dat Duitsland vaak succesvol was in eindtoernooien zoals het WK en EK, toch ben ik er sterk van overtuigd dat België het land en team is dat op 11 juli Europees Kampioen zal worden.

Vergeef me als dat niet overeenkomt met uw verwachtingen, hoe dan ook ik hoop dat ik je een plezier doe met deze grafieken.

Ik heb ook twee andere grafieken geplaatst, waarin ik specifieke aspecten van het Britse publiek heb gevisualiseerd met betrekking tot Euro2020, zoals het online bestellen van afhaalmaaltijden of via een app op een mobiel apparaat.

Bron : Marcel Blijlevens – Marketing | Marcoms | Media | Sports & Entertainment | Partnerships

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.