TOTO verliest de procedure vanwege een onjuist geannuleerde weddenschap

Home » TOTO verliest de procedure vanwege een onjuist geannuleerde weddenschap

Onlangs hebben vier Nederlandse spelers TOTO, een exploitant van sportweddenschappen, voor de rechter gedaagd vanwege de weigering om uit te betalen voor een weddenschap waarvoor het bedrijf oorspronkelijk verkeerde odds had vastgesteld.

In reactie op de rechtszaak oordeelde een Nederlandse rechtbank dat hoewel exploitanten dergelijke weddenschappen mogen annuleren, TOTO dit niet tijdig heeft gedaan.

Ironisch genoeg voldeed TOTO, door aan te bieden de beperkt winsten van de spelers uit te betalen in overeenstemming met de gecorrigeerde odds in plaats van de weddenschap rechtstreeks te annuleren, niet aan haar verplichtingen om een duidelijk en transparant proces te volgen, dat – als het zou blijven bestaan – zou leiden tot het risico van willekeurige besluitvorming namens de kansspeloperatoren, oordeelde de rechtbank.

Het is momenteel onduidelijk of TOTO in beroep gaat tegen de uitspraak.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.