TSM tekent esports-industrierecord van $ 210 miljoen FTX-deal

Home » TSM tekent esports-industrierecord van $ 210 miljoen FTX-deal

De Amerikaanse esports-organisatie Team SoloMid (TSM) heeft een recordovereenkomst getekend met het crypto currency-handelsplatform FTX, wat de grootste sponsorovereenkomst in de geschiedenis van de esports-industrie markeert.

De $ 210 miljoen, 10-jarige naamgevingsovereenkomst, ondertekend met FTX Trading Limited en West Realm Shires Services, de eigenaren van cryptocurrency-uitwisselingen FTX en FTX.US, zal TSM omgedoopt tot TSM FTX.

Daarnaast zullen TSM en FTX in de loop van de komende vijf jaar van het partnerschap samenwerken aan een aantal toonaangevende initiatieven, waaronder een ‘filantropisch initiatief’, met een aanzienlijke investering in esports en gaming door ’toenemende onderwijsmogelijkheden en het ontwikkelen van financiële geletterdheid.

Deze deal is uiterst belangrijk voor de toekomst van onze organisatie, maar het was voor mij persoonlijk net zo belangrijk om samen te werken met zo’n visionaire leider, benadrukt Andy Dinh, oprichter en Chief Executive van TSM.

Net zoals een gedeelde passie voor gamen mensen over de hele wereld verbindt, ongeacht leeftijden, continenten en taalbarrières, heeft Sam een ​​bedrijf opgebouwd dat de wereld verbindt rond een gedeelde waarde van valuta.

Ik ben enorm trots dat hij ervoor heeft gekozen om met TSM samen te werken, volgens de twee partijen zal TSM FTX zijn aanwezigheid op nieuwe platforms zoals mobiele esports uitbreiden, terwijl het zijn wereldwijde bereik vergroot door nieuwe kantoren te openen in Azië, Europa en Zuid-Amerika.

We zijn erg enthousiast om met TSM samen te werken, hun team deed het zowel in-game als daarbuiten, en heeft zichzelf terecht gevestigd als het beste team in esports, aldus Sam Bankman-Fried, oprichter en Chief executive van FTX.com en FTX.US.

We zijn ook erg onder de indruk van de samenwerking met hen: ze hebben de drive, creativiteit, communicatie en vrijgevigheid die we op maar heel weinig plaatsen vinden.

Uiteindelijk zullen onze partnerschappen alleen zo sterk zijn als we ze maken en we denken dat TSM in staat zal zijn om de aanwezigheid van digitale activa buiten het traditionele landschap enorm uit te breiden.

We zijn ook trots om met hen samen te werken om iets terug te geven aan de wereld, bovendien zal TSM FTX $ 1 miljoen kopen in FTX’s native token, FTT, en crypto currency distribueren naar elk van zijn spelers en werknemers.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.