TVBET en HollywoodTV ondertekenen een content partnerschaps-overeenkomst

Home » TVBET en HollywoodTV ondertekenen een content partnerschaps-overeenkomst

TVBET is een samenwerking aangegaan met mede-aanbieder van live games HollywoodTV, waardoor beide bedrijven hun gameportfolio kunnen uitbreiden.

De samenwerking betekent dat de klanten van elk van hen toegang zullen hebben tot een uitgebreid aanbod aan games, waarbij TVBET onthult dat een aantal klanten van HollywoodTV, zoals Big Bola, IGP, Tipobet, Betist en Sahabet, al een gecombineerd portfolio van beide providers hebben geïntegreerd.

De verdragsrelaties tussen de twee bedrijven zijn al van kracht sinds 2019, toen HollywoodTV TVBET-games aan zijn portfolio toevoegde en deze met succes aan zijn klanten leverde, maar de samenwerking is nu bilateraal met TVBET die HollywoodTV’s populaire game Mega6 aan zijn kit toevoegt en er zullen er meer volgen in de toekomst.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.