TVBET biedt de integratie van 12 hoogwaardige live games met prachtige presentatoren en gemakkelijk te begrijpen regels.

Het zijn allemaal bekende kaartspellen, bordspellen of loterijen aangepast voor een online streaming-formaat. De games worden 365 dagen per jaar, de klok rond, uitgezonden vanuit een studio in Warschau.

De drie spellen die aan het portfolio van LV Bet zijn toegevoegd, zijn: War of Elements — een eenvoudig en snel live spel waarbij het belangrijkste doel is om te voorspellen of de kaart die aan de speler of de dealer wordt gedeeld de hoogste zal zijn.

De reeks resultaten biedt 128 inzetmogelijkheden, genoeg voor de spelers om hun geluk te testen. Poker — gebaseerd op het Texas Hold’em-pokerconcept, deelt een live dealer eerst kaarten tot 6 handen aan de tafel en volgt daarna de bekende reeks rondes: Bet, Pre-Flop, The Flop, Turn en River.

Spelers kunnen inzetten op maximaal 16 uitkomsten, waaronder één of alle handen aan tafel en combinaties van 10 kaarten. 21Bet — gebaseerd op het concept van Blackjack, dit spel is gewoon om te spelen.

TVBET’s versie van het spel wordt uitgevoerd in de live-modus tussen twee virtuele spelers.

TVBET zei dat het verwacht dat het nieuwe partnerschap zijn positie in Polen zal versterken en LV Bet zal helpen een toestroom van nieuwe klanten aan te trekken.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.