TVBET lanceert twee nieuwe live games

Home » TVBET lanceert twee nieuwe live games

Toonaangevende aanbieder van live tv-games TVBET heeft de release aangekondigd van twee nieuwe live games – Andar Bahar en Mega6 – waardoor het portfolio van het bedrijf wordt uitgebreid tot 15 games.

Andar Bahar is een populair kaartspel van Indiase afkomst, uiterst eenvoudig maar ongelooflijk interessant en uniek, het bestaat uit twee speciale secties, ANDAR en BAHAR.

Eerst trekt de presentator een enkele kaart, de Joker en plaatst deze in een speciaal daarvoor bestemde ruimte.

Vervolgens trekt ze één voor één extra kaarten en plaatst ze afwisselend in de secties ANDAR en BAHAR.

Het doel van het spel is om een ​​kaart te vinden met dezelfde waarde als de joker.

Mega6 is een nieuwe TVBET-loterij waarin zes ballen willekeurig worden getrokken uit een totaal van 49.

De ballen zijn genummerd van 1 tot 49 en zijn wit of roze, dit betekent dat er zowel op het nummer als de kleur kan worden ingezet.

Er zijn ook inzetmogelijkheden op de exacte volgorde van getrokken nummers, of op zijn minst op een van de vier, het eerste getrokken nummer, het totaal voor alle ballen of voor ballen van een bepaalde kleur, oneven/even, de kleurvolgorde van de ballen getrokken, specifieke criteria voor de eerste of laatste getrokken bal en meer.

Naast winsten bieden de spellen tot drie jackpots, voor elke wedstrijd kunnen gokkers inzetten op zowel het huidige spel als op komende spellen.

Meerdere weddenschappen op verschillende spellen kunnen ook in combinatie worden geplaatst op Andar Bahar of Mega6 en andere TVBet-spellen om hogere kansen te krijgen. TVBET biedt momenteel volledige integratie van alle 15 van zijn live games, die 24/7/365 worden uitgezonden vanuit een enkele studio in Warschau.

Alle evenementen worden om de 2 minuten of minder uitgevoerd, acht van de 15 live games zijn momenteel GLI-gecertificeerd en de meeste games zijn al bekend bij spelers.

Regels zijn zo ontworpen dat ze heel gemakkelijk te begrijpen zijn en de spellen bieden de mogelijkheid voor vaste en in-play (live) weddenschappen, de mogelijkheid om enkelvoudige of uitdrukkelijke weddenschappen te plaatsen, de mogelijkheid om te wedden op maximaal 10 evenementen van tevoren, 3-niveau jackpots, freebets en andere voordelen voor het behouden van spelers.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.